Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LES MAGNOLIAS


Descriere

Localizare: la 200 m de plaja.
Capacitate: bloc cu 6 etaje, 2 lifturi, 186 camere duble, apartamente cu 3 camere, 1 apartament cu doua camere.
Facilitati:
Restaurant, lobby bar, bar la piscina, bar pe plaja (contra cost), snack bar, schimb valutar, centru SPA, coafor, magazine, spalatorie (contra cost), parcare pazita (gratuit), seif la receptie (contra cost), acces Wi-Fi gratuit in restaurant si la receptie, parcare nepazita (gratuit), spalatorie (contra cost), terapii SPA Centrul SPA Les Magnolias (masaje, jacuzzi, sauna, piscina, centru de fitness - cost suplimentar), restaurant a la carte si baruri pe plaja (contra cost), prosoape de plaja pentru un depozit de 20 BGN, o biblioteca la piscina este cu o selectie larga de carti in 4 limbi.
Cazare
Ora de check-in: dupa ora 14:00; Ora de check-out: inainte de ora 11:00
186 camere duble (max. 2+2 persoane, 24 m), apartamente cu 3 dormitoare (max. 2+1 persoane), 1 apartament cu doua camere (max. 4 +2).
Camera dubla economica
Elegante si confortabile, camerele twin de la Les Magnolias sunt mobilate in mai multe combinatii diferite: un pat king-size si un fotoliu extensibil sau un dormitor si un pat supraetajat. Toate au TV LED, telefon, aer conditionat - tot ce ai nevoie pentru confortul tau. Sunt situate la primul etaj. Max. 3+1
Camera dubla standard
Elegante si confortabile, camerele twin de la Les Magnolias sunt mobilate in mai multe combinatii diferite: un pat king-size si un fotoliu extensibil sau paturi twin si un fotoliu extensibil. Toate au TV LED, telefon, aer conditionat - tot ce ai nevoie pentru confortul tau. Max. 3+1
Apartament cu un dormitor
Cu mobilier elegant si culori proaspete, apartamentele mici de la Les Magnolias sunt ideale pentru familii. Un pat dublu de 140*200 cm cu o saltea confortabila in dormitor te va scufunda intr-o relaxare deplina. In living veti gasi o canapea confortabila, un televizor LED si o chicineta cu tot ce aveti nevoie pentru a pregati o bautura calda sau mancare pentru copilul dumneavoastra: ceainic electric, frigider, plite, aspiratie, vase de gatit si chiuveta. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat. Max. 2+1
Apartament cu doua camere
Apartamentul spatios cu decor proaspat este solutia ideala pentru familiile mai mari. Un dormitor cu pat matrimonial 140*200 cm cu o saltea confortabila si o alta camera separata cu doua paturi de o persoana. In living veti gasi o canapea extensibila confortabila, televizor LED si o chicineta cu tot ce aveti nevoie pentru a pregati bauturi calde sau mancare pentru copilul dumneavoastra: ceainic electric, frigider, plite, aspiratie, vase de gatit si chiuveta. Va puteti relaxa in baie, iar pentru confortul dumneavoastra apartamentul are doua bai separate. Apartamentul are, de asemenea, un telefon, precum si Wi-Fi gratuit. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat. Max. 4+2
In toate camerele: aer conditionat, TV satelit de 32 inch, minibar, telefon, baie cu dus/cada,
Copii: patuturi (gratuit), loc de joaca pentru copii, sectiune separata pentru copii la piscine.
Sport si divertisment:
Gratuit:
2 piscine, sezlonguri si umbrele de soare (in functie de disponibilitate), tenis de masa si rachete de tenis, badminton si echipamente de fitness in aer liber, volei pe plaja si alte sporturi pe plaja, Acces Wi-Fi in Restaurant si la Receptie, 6- program de animatie de zi si program de seara in zona piscinei pentru adulti si copii, teren de sport polivalent care este realizat cu acoperire poliuretanica de firma elvetiana CONICA, terenul de fotbal are 17/35 metri si acoperit cu iarba artificiala italiana LIMONTA cu o inaltime de 4 cm,
Contra cost: umbrele de soare si sezlonguri pe plaja, centru SPA in hotel Les Magnolias - masaje, hidroterapie, jacuzzi, sauna, sala de fitness, servicii de infrumusetare, programe SPA; studio masaj Forest Beach: masaje clasice, spalatorie si calcatorie, taxi, inchirieri auto, terenuri de tenis cu acoperire de samota, activitati acvatice, inchiriere biciclete, serviciu medical.
Animalele de companie cu greutatea de pana la 10 kg sunt acceptate dupa cerere si contra cost - 20 BGN/zi.
Parcare - disponibila, gratuita.

All Inclusive

Restaurantul principal - calatorie culinara in jurul lumii
Restaurantul Hotelului Les Magnolias, castigator al premiului TUI Frances Best Restaurant of the World pentru al treilea an la pachet, are 480 de locuri intr-o sala interioara si o terasa in aer liber cu vedere la parcul natural si la piscina. Serviciul in restaurant este All Inclusive. Restaurantul intampina oaspetii cu un bufet bogat cu o mare varietate de salate proaspete, fructe de mare, preparate proaspat preparate, fructe, deserturi, produse ecologic pure, un meniu pentru copii, colturi mari SHO W cooking si gratar cu carbuni 6 zile pe saptamana.

07:30 - 10:00 - mic dejun continental tip bufet.
12:30 - 14:30 - bufet - pranz: bucatarie internationala, SHO W cooking, incl. mancaruri vegetariene si dietetice, inghetata, o gama larga de deserturi si fructe.
15:00 - 17:30 - masa intermediara - o terasa deschisa a restaurantului principal - diferite tipuri de mancare stradala.
19:30 - 21:30 - bufet - cina - bucatarie internationala, inclusiv mese vegetariene si dietetice, SHO W cooking, cine tematice, gratar sase nopti pe saptamana, inghetata si deserturi.

Baruri:
08:00 - 23:30 - Bauturi All Inclusive: ceai, cafea, automate de cacao, cafea espresso, apa minerala, bauturi racoritoare si carbogazoase ale aparatului post-mix, cocktailuri - alcoolice si nealcoolice, bere la halba, vin de casa, vin spumant, bauturi spirtoase bulgare si lichioruri.
Dupa ora 23:00 se platesc bauturile din baruri.

08:00 - 23:00 - Bauturi All Inclusive - lobby bar Les Magnolias.
10:00 - 22:00 - Bar restaurant.
10:00 - 01:00 - Parrot bar.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.