Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ORIZONT


Descriere

Hotelul este un nou etalon al turismului romanesc.

Hotelul Orizont revine in atentia dumneavoastra cu o noua infatisare demna de renumele cu vechime pe piata romaneasca. Hotelul va propune 139 de camere clasificate la 4 stele, SPA, Centru de conferinte ORIZONT FORUM, un restaurant cu specific international, nu mai putin de 4 baruri cu o arhitectura deosebita si nu in ultimul rand CIGAR CLUB.

Descriere camere:
Toate camerele asigura un confort de 4 stele. Hotelul va pune la dispozitie 139 camere structurate astfel: 18 camere single, 96 camere double standard, 18 camere double executive, 4 apartamente standard si 3 apartamente executive.
Dotari camere: aer conditionat, TV, baie cu dus, internet, telefon.

Descriere facilitati:
Renovat complet in 2010, hotelul a devenit locația cea mai cautata din Predeal, impresionand prin facilitatile deosebite pe care le pune la dispoziția turiștilor:

- 96 de camere duble standard și 18 de camere duble executive, cu baie proprie, minibar, telefon și internet gratuit, birou de lucru și TV
- 18 camere single oferind un spațiu generos și condiții de confort sporit prin dotarile la standarde internationale
- 7 apartamente impresionand prin finisajele de calitate și condițiile oferite - aer condiționat, seif, frigider, TV și telefon

La cerere, camerele pot fi dotate cu paturi suplimentare pentru copii, iar mesele pot fi servite in incinta restaurantului cu specific internațional sau celui cu specific romanesc. Hotelul dispune de un bar și deține totodată un centru de conferințe pentru evenimente business și activitati sociale.

Condițiile de cazare si calitatea deosebita a serviciilor sunt doar doua dintre atuurile Hotel Orizont, ce ofera in plus clientilor sai acces gratuit la piscina si sala de fitness, centru SPA cu 3 tipuri de sauna si jacuzzi, o camera de gheata pentru tratamente complexe de infrumusetare si parcare supravegheata pentru siguranta deplina pe durata sederii in Predeal.

Centrul de recreere Hotel Orizont - piscina acoperita, SPA, sala fitness, jacuzzi, sauna uscata, sauna umeda, sauna cu infraroșu, masaj, impachetari - 5 tipuri.

Atractii turistice:
ascensiuni montane (Vf. Piatra Mare 1.843 m), Masivul Postavaru, Muntii Bucegi cu Vf. Omu (2.505 m), cascada Tamina, Pestera de Gheata obiective istorice din Brasov, Sinaia, Rasnov; Castelul Bran.

Politici:
Restrictiile pentru SPA variaza in functie de reglemenarile impuse de Guvern.

La ora actuala accesul la centrul SPA este pe baza de certificat verde – fie schema completa de vaccinare cu minim 10 zile inainte , fie PCR valabil 72h, fie test rapid valabil 48h, fie trecuti prin COVID in ultimile 180 zile – oricare varianta sa fie certificata.

Aceste reguli se pot modifica oricand in functie de incidenta covid. S-au schimbat de la o ora la alta sau de la zi la alta.

Servicii masa:
Se acorda in restaurantul propriu cu specific international si romanesc, capacitate 220 locuri, salon de mic dejun, Sky Lounge, Lounge Bar, Cigar Club, Natura Bar.

Facilitati evenimente:
Orizont Forum: un nou centru de intruniri, renumit prin calitatea serviciilor oferite: 4 sali de conferinte dotate complet cu echipamente de ultima generatie, internet si telefonie, servicii de secretariat (internet, fax, copiator, tiparire) si nu in ultimul rand personal de specialitate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.