Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elexus Boutique


Descriere

Hotelul Elexus Boutique 3* din Predeal este o locatie vestita si foarte cunoscuta pe Valea Prahovei. Vreme de aproape 100 de ani, locatia a functionat sub denumirea de Hotel Robinson. In anul 2020, hotelul si-a schimbat denumirea in Elexus Boutique si a beneficiat de un proces amplu de renovare. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor 20 de spatii de cazare impartite in camere duble, camere single si apartamente, complet renovate si amanejatate intr-un stil modern, un restaurant, o terasa, 2 foisoare si o sala de conferinte. Oaspetii pot servi masa in cadrul restaurantului hotelului (Restaurantul Robinson) si pe terasa acestuia, ambele avand o capacitate de 100 de locuri fiecare. Hotelul pune la dispozitie si o sala de conferinte cu o capacitate de 60 de locuri, parcare si internet wifi. Hotelul Elexus Boutique este alegerea ideala pentru a petrece un sejur la munte, intr-un cadru intim si relaxant alaturi de prieteni sau de familie.

Descriere

Hotelul Elexus Boutique 3* din Predeal este o locatie vestita si foarte cunoscuta pe Valea Prahovei. Vreme de aproape 100 de ani, locatia a functionat sub denumirea de Hotel Robinson. In anul 2020, hotelul si-a schimbat denumirea in Elexus Boutique si a beneficiat de un proces amplu de renovare.
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor 20 de spatii de cazare impartite in camere duble, camere single si apartamente, complet renovate si amanejatate intr-un stil modern, un restaurant, o terasa, 2 foisoare si o sala de conferinte.
Oaspetii pot servi masa in cadrul restaurantului hotelului (Restaurantul Robinson) si pe terasa acestuia, ambele avand o capacitate de 100 de locuri fiecare.
Hotelul pune la dispozitie si o sala de conferinte cu o capacitate de 60 de locuri, parcare si internet wifi.
Hotelul Elexus Boutique este alegerea ideala pentru a petrece un sejur la munte, intr-un cadru intim si relaxant alaturi de prieteni sau de familie. 

Localizare

Hotelul este pozitionat in centrul Statiunii Predeal, vis a vis de Hotelul Elexus 4*,  la aproximativ 700 m de gara si la 1.5 km de Partia Clabucet. 

Categorie

Hotelul este clasificat la 3*

Tip de masa

Micul dejun este bufet suedez.
Pranzul si cina pot fi servite sub forma de meniu a la carte in cadrul restaurantului hotelului.

Website

https://boutique.elexus.ro/

Facilitati hotel

20 de camere duble, single si apartamente
Restaurant cu o capacitate de 100 de locuri
Terasa cu o capacitate de 100 de locuri
2 foisoare cu o capacitate de 10 locuri fiecare
Sala de conferinte cu o capacitate de 60 de locuri
Parcare
Internet Wifi
Loc de joaca exterior pentru copii

 

Facilitati camere

Camera dubla este dotata cu pat matrimonial, TV LCD, pardoseala cu mocheta, baie proprie cu dus, uscator de par, halat, papuci si consumabile, seif si telefon. Accesul in camera se face pe baza de card.
Suprafata camerei: 15mp

Camera single este dotata cu 1 pat single, TV LCD, pardoseala cu mocheta, baie proprie cu dus, uscator de par, halat, papuci si consumabile, seif si telefon. Accesul in camera se face pe baza de card.
Suprafata camerei: 10mp.

Camera dubla superioara este dotata cu pat matrimonial, balcon,TV LCD, pardoseala cu mocheta, baie proprie cu dus, uscator de par, halat, papuci si consumabile, seif si telefon. Accesul in camera se face pe baza de card.
Suprafata camerei: 15mp

Nu se amplaseaza pat suplimentar in niciun tip de camera dubla / single.

Junior Suite este compus dintr-un dormitor cu pat matrimonial + 1 dormitor cu pat single, si este dotat cu  TV LCD, pardoseala cu mocheta, baie proprie cu dus, uscator de par, halat, papuci si consumabile, seif si telefon. Accesul in junior suite se face pe baza de card.
Junior Suite-ul este pozitionat la etajul 3.
Suprafata Junior Suite: 30mp.

Apartamentul Standard este compus din dormitor cu pat matrimonial si un living cu o canapea extensibila, si este dotat cu balcon, TV LCD, pardoseala cu mocheta, baie proprie cu dus, uscator de par, halat, papuci si consumabile, seif si telefon. Accesul in junior suite se face pe baza de card.
Suprafata Apartament Standard: 45 mp.

Apartament Deluxe este compus dintr-un dormitor cu pat matrimonial + 1 dormitor cu pat single, si este dotat cu balcon, TV LCD, pardoseala cu mocheta, baie proprie cu dus, uscator de par, halat, papuci si consumabile, seif si telefon. Accesul in junior suite se face pe baza de card.
Apartamentul Deluxe este pozitionat la etajul 3.
Suprafata Apartament Standard: 45 mp.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.