Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Club Mediterraneo


Descriere

Nu departe de briza marii, intins pe o suprafata de 12.400mp, intr-un loc plin de verdeata, Clubul de Vacanta Mediterraneo isi intampina clientii cu ospitalitate si servicii de cea mai buna calitate.
Spatiul generos, stilul arhitectural modern, designul interior rafinat, precum si dotarile specifice categoriei 5 stele, transforma clubul in locatia ideala atat pentru vacantele in familie, cat si pentru cele de business.
Camerele si apartamentele sunt asezate in vile ce nu depasesc 5 spatii de cazare, oferind astfel un confort aparte de cel gasit in clasicele hoteluri.
In perioada sezonului estival, clubul pune la dispozitia clientilor sai: receptie 24/24, lounge, bar,restaurant, piscina exterioara, jacuzzi, sauna, etc.
Fiecare vila este dotata cu sisteme de climatizare si incalzire proprii, facand astfel posibila cazarea atat in sezonul cald, cat si in afara acestuia.
* dotarile la cateogoria VIP sunt: cosmetice de lux, cafetiera (cafea, ceai gratuit), fier si masa de calcat.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.