Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Gradistea - Complex Cheile Gradistei


Descriere

Hotel Gradistea 3 are o capacitate de 90 locuri de cazare, dispuse in 22 camere duble twin 18 camere duble matrimoniale si 5 suite. Este situat langa partia de ski. Camerele hotelului ofera o imagine vie a padurii in orice anotimp. Alte facilitati: living cu bar si terasa pentru siesta si pauza de fumat; camerele au terase spatioase; piscina interioara, atmosfera agreabila, ferestre luminoase, terasa pentru baile de soare; jacuzzi si sauna uscata - servicii cu plata.

In Complex Cheile Gradistei Moieciu oferim urmatoarele servicii de agreement (activitatile desfasurate in aer liber depind de conditiile meteo):
Centrul spa ( piscina, jacuzzi, sauna): 30 lei/ adult/ zi si 15,00 lei/ copil/ zi; - Inchis momentan

Masaj de relaxare: 100 lei/sedinta (cu TVA inclus), Maseur: Kinga Szavuy (pe baza de progamare)

Tour off road cu masini Suzuki sau Duster: 450 lei TVA inclus/masina/tur de 2 ore ( intr-o masina pot merge 4 sau 5 persoane iar turul seface cu insotitor cu o alta masina si asistenta tehnica);

Teren tenis: 20 lei/ora+ 12,50 lei/racheta tenis/ora;

Teren volei sau miniteren fotbal a gratuit;

Biciclete: 90 lei/zi intre orele 9:00 a 17:00 sau 50 lei/ 4 ore sau 25 lei/ora;

Drumetii si/sau itinerarii culturale cu ghid specializat: de la 50 Euro/grup 4-15 pers, 60 Euro/grup 16-20 pers., grupuri de peste 20 persoane - 3 Euro/persoana, trasee de 3 - 6 ore; Trasee personalizate cerintelor fiecarui grup!

Pub: bauturi, billiard 20 lei/ora, ping pong 15 lei/ora; - Inchis momentan

Loc de joaca pentru copii exteriora gratuit.

Partii de Schi alpin de diferite grade de dificultate dotate cu instalatie pe cablu teleski si instalatii pentru zapada artificiala si centru de inchirieri echipamente.

Partii de Sanius




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.