Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Situat la doar cativa pasi distanta de plaja Petra, Hotelul Ilion va intampina cu un bar si camere dotate cu aer conditionat, balcon si vedere la Marea Egee.


Localizare: Hotelul este amplasat in centrul satului, la doar 150 de metri, unde veti gasi o varietate de taverne si magazine. In apropierea hotelului, veti gasi magazine, baruri, farmacii, restaurante, banci si posta. Satul pitoresc Molyvos se afla la doar 5 km distanta.


Dotari camere: Toate camerele de la Ilion sunt dotate cu televizor cu cablu si frigider. Fiecare camera are baie privata, dotata cu uscator de par si articole de toaleta. Camerele sunt completate cu balcon sau terasa si ofera servicii precum telefon, TV si frigider.


Facilitati hotel: La bar, puteti savura diverse bauturi si cafea. Oaspetii beneficiaza de acces gratuit la Wi-Fi in zonele publice ale hotelului. In incinta hotelului se gaseste si un magazin turistic, unde puteti gasi suveniruri.


Pagina web: ilion.uti.gr/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.