Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Construit sub marca Made-for-Two™, Hotelul Amavi este primul hotel numai pentru cupluri, cu design personalizat din Cipru, potrivit numai pentru oaspeții cu varsta peste 18 ani. Bine situat chiar pe o plajă certificată cu steagul albastru din Paphos, cu vedere la castelul medieval și portul vechi, hotelul oferă vedere directă la mare și apusul de soare din toate camerele și zonele publice.

Proprietatea de 5 stele pune la dispoziție piscină in aer liber, piscină interioară și centru de fitness. Acest hotel excelent pentru cupluri are atmosferă liniștită, primitoare, relaxată. Proprietatea este potrivită pentru cuplurile care doresc să se destindă.

Regimul de demipensiune Premium de la Amavi oferă mese intime și rafinament. Patru restaurante tematice, interioare și exterioare sunt bine amplasate și servesc o gamă de mancăruri și vinuri rafinate. Echilibrul dintre gastronomia de calitate superioară, tratamentele spa, activitățile și facilitățile de agrement oferă un cadru pentru momente deosebite petrecute impreună, timp de calitate și amintiri comune.

Amavi - Made-for-Two™ se află la mică distanță de mers pe jos de castelul medieval, portul vechi și centrul turistic. Cele mai apropiate magazine, viața de noapte și alte facilități sunt disponibile la 25 de metri de proprietate.

Aeroportul Internațional Paphos se află la 16 km de proprietate. Aeroportul Internațional Larnaca este la 136 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.