Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare:
Agnes Deluxe Hotel este localizatin Pefkochori, Halkidiki la 100km distanta de aeroportul Macedonia.
Facilitati:
-piscina
-rent a car
-cabinet medical
-servicii curatatorie haine
-parcare
-bar
-mic dejun de la 7:30 la 10:30

Tipuri de camere:
Toate tipurile de camere dispun de aer conditionat, tv, telefon.
-Standard Double 18m2: cu priveliste spre oras acest tip de camera dispune de un pat double sau doua twin. Capacitatea maxima de doua persoane
-Double Comfort 20m2: cu priveliste spre oras sau piscina acest tip de camera dispune de un pat double. Capacitatea maxima de doua persoane si un copil sub trei ani
-Superior Double 23m2: cu priveliste spre oras acest tip de camera dispune de un pat double. Capacitatea maxima de doua persoane.
-Standard Triple 23m2: cu priveliste spre oras sau piscina acest tip de camera dispune de un pat king sizesi un pat double. Capacitatea maxima de trei persoane.
-Premium Double 23m2: cu priveliste spre oras acest tip de camera dispune de un pat double. Capacitatea maxima de doua persoane.
-Junior Suite 26m2: cu priveliste spre oras acest tip de suita dispune de un pat double, o canapea double si un pat single. Capacitatea maxima de cinci persoane.
-Deluxe Double Pool View 26m2: cu priveliste spre mare acest tip de camera dispune de un pat double si o canapea. Capacitatea maxima de patru persoane.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie