Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUILA RITHYMNA BEACH


Descriere

A truly grand hotel with a well-deserved reputation for excellence It's not surprising that AQUILA RITHYMNA BEACH, has won more awards from guests and international organisations than any other hotel in Greece. This grand hotel has one of the most extensive selections of accommodation types - from main building rooms, bungalows suites and villas to Royal Pavilions with private pools! Hotel Aquila Rithymna Beach is located on a long sand beach. Rethymno is about 7 km away. A bus station is close-by. The hotel is situated amidst an almost 20 acres, well-kept and colourful garden and consists of a main house in traditional style and a typical Cretan bungalow village. Gorgeous trees offer shadow and protection from the heat of the sun.
Descriere hotel
Aquila Rithymna Beach este un paradis unic pe malul mării pentru întreaga familie.
Peisajele senzaționale și relaxare de neegalat sunt abundente la Aquila Rithymna Baech, în timp ce bungalourile, apartamentele și vilele sale generoase oferă momente de izolare fericită.
Un amestec rafinat de interioare elegante, confort și tehnologie de ultimă oră creează decorul pe care l-ați dorit întotdeauna.
Hotel Rithymna Beach, unul dintre cele mai bune hoteluri de familie din Creta, Grecia.
Localizare

Hotelul Aquila Rithymna Beach este situat in statiunea Adelianos Kampos, la 6 km de Rethymno si la 85 km de aeroportul din Heraklion.
Statia de autobuz este la 30 m de hotel.

Facilități hotel

Hotelul dispune de o parcare cu locuri limitate, oferă acces gratuit la internet și pune la dispoziție un centru de fitness cu sală de antrenament, piscină în aer liber și piscină privată. De asemenea, sunt disponibile vestiare pentru fitness/spa, cursuri de fitness, saună, bar/lounge, servicii de masaj, precum și securitate 24 de ore. Alte facilități includ depozit de bagaje, servicii de concierge, șezlonguri și umbrele la piscină, recepție deschisă 24 de ore, curățătorie chimică, serviciu de spălătorie și serviciu de călcat

Facilități camere

Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat.TV satelit, canal de muzica, telefon (cu plata), minibar (cu plata), baie cu dus sau cada, halat de baie si papuci, uscator de par, seif, facilitati pt preparat cafea/ceai, balcon/terasa, prosoape pentru piscina si plaja (cu depozit).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie