Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Cu o renovare desfășurată acum 3 ani, acest hotel de 5 stele se află strategic amplasat chiar peste drum de plaja lată și nisipoasă a pitorescului oraș Rethymno. Recunoscut ca fiind una dintre opțiunile de cazare de lux și modernitate de top în Rethymno, acest hotel se bucură de o reputație distinsă. Recomandăm această alegere de cazare atât persoanelor sofisticate, în căutare de rafinament și eleganță, cât și celor dornice de o vacanță activă, datorită facilităților și serviciilor sale diversificate.
Descriere hotel
Cu o renovare desfășurată acum 3 ani, acest hotel de 5 stele se află strategic amplasat chiar peste drum de plaja lată și nisipoasă a pitorescului oraș Rethymno.
Recunoscut ca fiind una dintre opțiunile de cazare de lux și modernitate de top în Rethymno, acest hotel se bucură de o reputație distinsă. Recomandăm această alegere de cazare atât persoanelor sofisticate, în căutare de rafinament și eleganță, cât și celor dornice de o vacanță activă, datorită facilităților și serviciilor sale diversificate.
Localizare
Aquila Porto Rethymno este situat aproape de plajă în Rethimnon și aproape de Moscheea Kara Moussa Passa, Castelul Fortezza și Muzeul de Istorie Naturală din Heraklion. Punctele de interes din apropiere includ, de asemenea, Primăria Rethimnon și Muzeul Ecleziastic.
Facilități hotel

Aquila Porto Rethymno oferă un restaurant și un bar/lounge.
Room service este disponibil în program limitat. Hotelul servește un mic dejun gratuit. Facilitățile de agrement includ o piscină în aer liber, o piscină interioară, un club de sănătate, o saună și o sală de fitness.
Această proprietate de 5 stele oferă săli de ședințe mici și echipament audio-vizual. Accesul la internet wireless (contra cost) este disponibil în zonele publice.
Sunt disponibile servicii de concierge și asistență turistică. Facilitățile suplimentare ale proprietății includ un club pentru copii, personal multilingv și facilități de spălătorie.

Facilități camere
Toate unitățile de cazare au balcoane. Băile au căzi cu hidromasaj, halate de baie, papuci și uscător de păr. Accesul la internet wireless este disponibil. În plus față de faxuri și seifuri, camerele oferă telefoane cu linie directă. Televizoarele LCD au canale prin satelit și DVD player. De asemenea, sunt incluse aparate de cafea/ceai și apă îmbuteliată gratuită. Serviciu de menaj este oferit zilnic, iar oaspeții pot solicita masaje în cameră.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie