Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Aegean Pearl, o destinație de 5 stele, reprezintă o stațiune de vacanță cu totul aparte, poziționată într-un mod unic de-a lungul plajei, la capătul celebrei promenade de pe plaja Rethymnon, cu priveliști spre Marea Mediterană și la doar câțiva pași de centrul orașului. Construit în 2009, hotelul dispune de două clădiri cu 3 nivele fiecare, iar cele 112 camere de la Aegean Pearl sunt concepute pentru a oferi un nivel superior de confor

Descriere hotel

Aegean Pearl, o destinație de 5 stele, reprezintă o stațiune de vacanță cu totul aparte, poziționată într-un mod unic de-a lungul plajei, la capătul celebrei promenade de pe plaja Rethymnon, cu priveliști spre Marea Mediterană și la doar câțiva pași de centrul orașului.
Construit în 2009, hotelul dispune de două clădiri cu 3 nivele fiecare, iar cele 112 camere de la Aegean Pearl sunt concepute pentru a oferi un nivel superior de confort.
 

Localizare

Proprietatea este situată la 3 km de centrul orașului Rethymnon și la 75 km de aeroportul Creta Chania. 
Muzeul de Istorie și Folclor este la aproximativ 3.2 km de stațiune. 
Un restaurant și un bar sunt, de asemenea, aproape la îndemână. 
Mai mult, se află în apropierea Pervolia beach.

Facilități hotel

Hotelul oferă 3 piscine, 2 restaurante, parcare, bar, spa, centru de wellness, facilități pentru sporturi nautice, cameră de jocuri, închiriere auto și biciclete, snack bar, Wi-Fi gratuit în zonele publice, piscină interioară, sală de fitness, saună, baie turcească, babysitting/servicii pentru copii, serviciu de călcătorie, curățătorie chimică, spălătorie. 
Anumite facilități pot fi disponibile contra cost, inclusiv spa și centru de wellness, facilități pentru sporturi nautice, babysitting/servicii pentru copii, serviciu de călcătorie, curățătorie chimică și spălătorie.
 

Facilități camere

Camera este dotată cu balcon sau terasă mobilată, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, pătuț pentru copii (la cerere), TV prin satelit, telefon, seif, CD hi-fi player, frigider, facilități pentru prepararea de cafea / ceai, uscător de păr, halate de baie și papuci, baie cu cadă sau duș.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie