Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Poienita


Descriere


Modern, confortabil si accesibil, Complex Poienita va poate surprinde din prima clipa.
Renovat recent, hotelul cat si cele doua vile sunt adaptate cerintelor si standardelor clientilor!
Localizat la doar 20 de metri de plaja, cele 3 unitati de cazare cumuleaza un numar de 96 de camere - duble si triple!
Atunci cand esti plecat intr-o vacanta in care doresti sa te relaxezi, dar si sa te distrezi, cazarea se afla mereu pe lista de prioritati!
Pentru o experienta cat mai placuta, Complexul Poienita iti ofera toate facilitatile necesare pentru o sedere placuta!
Toate camerele sunt utilate cu aer conditionat, mini-bar, TV cu ecran plat, baie cu dus/cada. In plus, parcarea este asigurata de catre noi, iar animalutele de companie sunt bine venite in cadrul celor doua vile!

Camerele din cadrul Hotelului sunt echipate cu paturi duble matrimoniale, camera tripla dispune de un pat dublu matrimonial + un pat!
Camerele din cadrul Vilei I si din cadrul Vilei II sunt echipate cu paturi de tip twin ( acestea pot fi separate sau apropiate), camera tripla dispune de trei paturi ( acestea pot fi separate sau apropiate)!

Oferim servicii de menaj zilnice sau ori de cate ori este necesar, produsele de igiena sunt gratuite, iar fiecare solicitare si nevoie a clientului este ascultata si rezolvata in cel mai scurt timp de catre noi!Restaurant
Restaurantul nostru a la carte va poate deveni sursa zilnica de energie pozitiva,de buna dispozitie emisa de serile animate de muzica live, unde deliciile culinare servite pot satisface orice preferinta gastronomica,dar si care pot fi alese dupa pofta inimii - bucatarie romaneasca, bucatarie internationala, bucatarie mediteraniana.
Terasa restaurantului ne invita intr-un cadru traditional si natural imbietor ce ofera o evadare intr-o oaza de verdeata cu vedere la malul marii.
Autoservire
Amabilitatea, rapiditatea si larga gama de preparate traditionle sunt trasaturile ce definesc Autoservirea Mirco.
Locul in care te poti retrage sa savurezi intr-o maniera gustoasa si rapida preparatele noastre culinare, care pot fi alese dupa pofta inimii - bucatarie romaneasca, bucatarie internationala, bucatarie mediteraniana. Bucura-te de soare, calatoreste prin sortimentele de bunatati, la doar cativa pasi de plaja!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.