Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Perla Costinesti


Descriere

Profil: Pentru tineri
Localizare: Hostel Perla este situat in inima statiunii Costinesti, la 50 de metri de plaj.


Descriere: Perla Costinesti ofera cazare cu parcare privata gratuita, lounge comun si o gradina. Cu WiFi gratuit, acest complex de 3 stele ofera o zona de plaja privata si o receptie cu program nonstop. Complexul ofera camere de familie.


Camere: Facilitatii asigurate: TV de tip plasma, baie in camere, frigider, internet, gradina mare. Perla Costinesti va ofera cazare 45 camere triple si 12 camere duble, cu o capacitate de cazare de 159 persoane. Toate camerele sunt dotate cu mobilier, de bai proprii si apa calda non-stop. iar unele ofera vedere la mare. Camerele au dulap, birou, masa, scaune.
- Casut Bungalow
Hostel Perla dispune de 3 casute fara balcon in suprafata de 17 mp (casuta bungalow) dotate cu birou de lucru, TV, minibar, conexiune internet wireless gratuit, aer conditionat, baie cu cabin de dus, oglind pentru cosmetic, articole de toaleta gratuite.
Poate acomoda maxim 2 adulti.
- Camere duble
Camerele noastre au fost atent proiectate, urmrindu-se in principal functionalitatea si confortul oferite oaspetilor nostri.
Cu o suprafat incepand de la 20 mp, camerele duble standard sunt dotate cu birou de lucru, TV, conexiune internet wireless gratuit, aer conditionat, baie cu dus, oglind pentru cosmetic, articole de toalet gratuite.
Poate acomoda maxim 2 adulti.
- Standard Family
Aceste camere, dup cum sunt de altfel si denumite, satisfac standardele superioare in ceea ce priveste spatiul si confortul. Probabil cele mai spatioase camera din Costinesti. Aceste tipuri de camere sunt situate la parter.
Cu suprafete de la 34 mp, camerele sunt potrivite pentru o vacant, oferind confortul dorit.
Camera are un pat matrimonial si un pat single beneficiaz de urmatoarele dotri: birou, TV, conexiune wireless la internet gratuit, aer conditionat, mini frigider. Camera de baie are dus, oglind pentru cosmetic, articole de toalet gratuite si o atmosfer de relaxare minunat.
Balconul spatioasei camere ofer un moment de relaxare. Poate acomoda maxim 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii.
- Superioara cu vederea la mare
Aceste camere, dup cum sunt de altfel si denumite, satisfac standardele superioare in ceea ce priveste spatiul si confortul. Probabil cele mai spatioase camera din Costinesti.
Cu suprafete de la 34 mp, camerele sunt potrivite pentru o vacant, oferind confortul dorit.
Camera are un pat matrimonial si un pat single beneficiaz de urmatoarele dotri: birou, TV, mini frigider, conexiune wireless la internet gratuit, aer conditionat.
Camera de baie are dus, oglind pentru cosmetic, articole de toalet gratuite si o atmosfer de relaxare minunat.
Balconul spatioasei camere ofer o imagine marina asupra epavei si un moment de relaxare. Poate acomoda maxim 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii.

Facilitati copii:


- 2 adulti + 2 copii (0-11.99 ani si 12-17.99 ani) - copilul 12-17.99 ani achita
10 euro/zi pentru cazare si 5 euro/zi pentru mic dejun.
- pentru a 4-a persoana cazata in
camera, cu varsta peste 3 ani - se achita supliment de mic dejun in valoare de 5 euro/zi. Curs valutar - 1 euro = 4.9 lei


Masa: Oaspetii pot lua masa la restaurantul proprietatii.
Facilitati: Perla Costinesti dispune de facilitati precum, parcare, bar, internet, aer conditionat, terasa, gradina, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa.


Alte servicii: zona de picnic, mobilier exterior, acces imediat la plaja, terasa la soare, zona de plaja privata, gradina, canale TV pentru copii, aer conditionat, zona pentru fumatori, seif, camere izolate fonic, camere de familie, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, bar, parcare pazita, parcare pe strada, fax si copiator, serviciu zilnic de menaj, lounge/camera cu TV comuna, check-in si check-out privat.

Parcul de distractii Costinesti se afla la 500 m de Perla Costinesti, iar epava din Costinesti, la 2,1 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Mihail Kogalniceanu, situat la 48 km de Perla Costinesti.


Alte informatii utile:
- Check-in intre orele 14-20 - > Check-out intre orele 07-10:30
- Program receptie: non-stop






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.