Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DOWNTOWN VICTORIA STUDIOS.


Descriere

Situat in inimaBucurestiului, chiar langa PiataVictoriei, Downtown Victoria Studios este unapart-hotel, care ofera spre inchiriere 6 studiouri (garsoniere).
Downtown Victoria Studios este un Apart Hotel care ofera spreinchiriere 6garsoniere (studiouri)cu o suprafata de 35 m2 complet mobilate si utilate, pentru sejururi descurta sau lunga durata, in inima Bucurestiului, langa Piata Victoriei.
Toate garsonierele au self-check-in (keyless),incalzire si aerconditionat, WiFi, TV cu ecran plat, patmatrimonial, bucatariecomplet utilata cu o zona de luat masa, canapea, balconsau terasa, precum si baieprivata cu dus, uscator de par si articole de toaletagratuite, lenjerii de pat si prosoape. Dotarile includ cuptor cu microunde,frigider, plita, fierbator de apa, vesela de bucatarie, masina de spalat rufe,uscator de rufe, fier de calcat, masa de calcat, garderoba sau dulap.Downtown Victoria Studios: +40 745 162 301


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.