Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL BELFORT


Descriere

Hotelul Belfort se afla aproape de cele mai frumoase atracții și locații importante din orasul Brasov. Biserica Neagra și Piața Sfatului din Brașov sunt doua atracții turistice deosebite la care turișii au acces la doar 10 minute de mers pe jos. Cu mașina, în doar 30 de minute puteți ajunge la Castelul Bran sau Castelul Peleș. Vederea panoramică oferită din sala de mic dejun este extraordinară. Hotelul oferă camere moderne cu vedere înspre pădure sau camere cu vedere panoramică înspre orașul Brașov.

Descriere camere:
Dotari camere: Balcon cu priveliste, Acces gratuit Wi-Fi, Aer condiționat, Baie cu cada sau duș, Filtru de cafea si ceainic, Mini Bar, Oglindă baie anti-aburire, TV LCD, Uscator de par, Papuci de baie, Articole de toaleta gratuite.
Numar total camere: 40 de camere (confort single cu 1 pat single, duble standard cu pat matrimonial, duble deluxe cu pat matrimonial sau paturi twin si apartamente cu pat matrimonial).

Descriere facilitati:
Dotari generale: recepție deschisa non-stop; camera de bagaje; serviciu de concierge; Wi-Fi oriunde în hotel; sali de conferințe; copiator și fax; lounge bar, ziare; bibliotecă; lift; seif; Tv cu 100 de programe; camere pentru nefumători.

Locatie:
Hotelul Belfort Brașov este pozitionat in centrul Brașovului cu acces rapid la strada pietonala principala din Brașov, strada Republicii insa in același timp asigura liniștea prin situarea langa muntele Tampa.

Indicatii auto:
Bucuresti - 170 km. Cel mai apropiat aeroport: Otopeni - 155 km.

Atractii turistice:
Biserica Neagră, Piaţa Sfatului și Muzeul de Istorie; Strada Sforii; Sinagoga, Prima Școală Românească și Poarta Ecaterinei; Turnul Alb și Turnul Negru, Bastionul Țesătorilor; Paradisul Acvatic; Parc Aventura Braşov; Lacul Noua și grădina zoologică din Noua;

Politici:
Unitatile hoteliere din Romania aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie , conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei,

Check-in: incepand cu ora 14:00
Check-out: pana la ora 12:00

Servicii masa:
se acorda in restaurantul propriu.

Facilitati evenimente:
Hotelul Belfort dispune de 1 sala de evenimente (Sala Poiana - maxim 80 de locuri) si 2 sali de conferinta: Sala Tampa (aprox 20 de locuri) și sala Panorama (maxim 40 de locuri).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.