Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Descriere generala: Club Vila Bran este locul unde trebuie sa mergeti daca vreti sa va petreceti concediul la munte in Romania, fara sa regretati ca nu l-ati petrecut in strainatate. Club Vila Bran se intinde pe o suprafata de aprox. 60.000 mp si este format din 12 vile (cu o capacitate intre 5 si 24 camere) - 114 camere si 11 apartamente. Camerele si apartamentele dispun de balcon (112 camere si 11 apartamente), grup sanitar propriu cu cada/cabina dus, TV - cablu. Apartamentele sunt formate din 2 camere/fiecare (1 dormitor si 1 living). 3 dintre ele au sauna si cada cu hidromasaj. In serile din cadrul pachetului de Craciun se organizeaza : - spectacole cu foc de tabara, muzica folk si vin fiert, dansuri populare romanesti, - recitaluri de muzica sustinute atat de artisti locali, cat si de artisti si trupe cunoscute in Romania, petreceri cu DJ, foc de artificii. - intr-una din zilele pachetului de Craciun va invitam la o piesa de Teatru. De asemenea, veti putea folosi gratuit facilitatile bazei de agrement: -piscina acoperita si incalzita, zona SPA cu sauna umeda, sauna uscata si camera de relaxare, sala de sport cu aparate de fitness si mese de ping-pong, sala de jocuri (sah, table, sjoelen, mini - bowling, air - hockey, biliard, bank-shot), echitatie in manej (cal, ponei), tiroliana, tir cu arcul, panou de catarare, darts, teren de fotbal, zona de sanius, locuri de joaca pentru copii (interior si exterior), Clubul Copiilor, parc natural, parc istoric (12 statui reprezentand regi si domnitori din istoria noastra, incepand de la Burebista pana la Regina Maria). Echipa de Animatie Club Vila Bran va organiza pe parcursul sejurului concursuri si jocuri atat pentru adulti cat si pentru copii, Parada Mascotelor, scenete cu Mascote (la sala de Teatru), mini disco (discoteca celor mici), petreceri pentru copii cu clovni, baloane si face-painting. Toate acestea vor putea fi folosite/organizate in limita disponibilitatii si a conditiilor meteo.

Halloween


Perioada 26.10-28.10.2018


Pachetul nr 1 include:
 • Cazare 2 nopti;
 • Masa festiva de Halloween in data de 27 octombrie, la cina;
 • Fisa cont - 180 lei in contul camerei, contravaloare ce poate fi folosita doar in restaurantul principal, Stana Traditionala, pentru consumatie de mancare si bauturi alcoolice sau nealcoolice. Aceasta suma nu poate fi folosita la alte puncte de vanzare din cadrul Club Vila Bran, ca de exemplu: piscine, sala de jocuri, barul de langa terenul de tenis nr 1, etc.

Aceasta suma nu poate fi folosita la magazinul de suveniruri, la cel de articole de uz curent din receptie sau pentru tigari.
Turistii care opteaza pentru Pachetul nr 1, beneficiaza la consumarea celor 180 lei inclusi in pachet ca si cont camera, de o reducere de 15% fata de preturile afisate in meniul restaurantului. Astfel, de cei 180 lei vor achizitiona din restaurant produse in valoare de cca 211.75 lei.


!!! Daca suma inclusa in fisa cont (ex: 180 lei/adult) nu se consuma in zilele pachetului, atunci suma respectiva se pierde. Aceasta nu poate fi returnata sau reportata, intrucat reducerea de 15% se acorda doar pentru consumatia minima/pachet specificata in oferta.


Pachetul nr 2 include:
 • Cazare 2 nopti;
 • Masa festiva de Halloween in data de 27 octombrie, la cina.
NOTA: LA EFECTUAREA UNEI REZERVARI NU SE POT COMBINA PACHETELE.

Rezervarea se efectueaza pentru toate persoanele, adulti si copii, incluse in rezervare, fie pentru Pachetul 1, fie pentru Pachetul 2.

Masa Festiva de Halloween va fi rezervata in restaurant conform specificatiei din oferta:
 • In sector A la Etajul 1 al Restaurantului (etajul cu scena unde au loc concertele, exclusiv foisor)
 • In sector B la Etajul 2 al Restaurantului, la Parter sau in foisorul de la etajul 1
Masa festiva de Halloween se desfasoara la Restaurantul principal Stana Traditionala. Meniul acesteia este stabilit de catre administratia Club Vila Bran. Ora de servire a mesei festive de Halloween este 19.00. In tarif nu este inclusa bautura, alta decat cea mentionata explicit in meniu.

In incinta Club Vila Bran sunt strict interzise introducerea si consumul de bauturi si mancaruri procurate din afara clubului.

TARIF COPII (cazati in camera/apartament cu 2 adulti):
 • 0-2,99 ani, la data sejurului - gratuit daca nu se solicita pat suplimentar si meniu;
 • 3-5,99 ani, la data sejurului 2 nopti de cazare (fara pat suplimentar) si meniu la masa festiva de Halloween
Pachet 1 sector A 2 nopti de cazare + masa festiva de Halloween si 60 lei fisa cont 270 lei/copil
Pachet 1 sector B - 2 nopti de cazare + masa festiva de Halloween si 60 lei fisa cont 225 lei/copil

La Pachetul nr 1, beneficiaza la consumarea celor 60 lei inclusi in pachet ca si cont camera, de o reducere de 15% fata de preturile afisate in meniul restaurantului. Astfel, de cei 60 lei vor achizitiona din restaurant produse in valoare de cca 70.58 lei.

Pachet 2 sector A 2 nopti de cazare + masa festiva de Halloween 230 lei/copil
Pachet 2 sector B - 2 nopti de cazare + masa festiva de Halloween 185 lei/copil
 • 3-5,99 ani, la data sejurului - 2 nopti de cazare (cu pat suplimentar, daca spatiul camerei permite, decizia administratiei Club Vila Bran) si meniu la masa festiva de Halloween
Pachet 1 sector A 2 nopti de cazare + masa festiva de Halloween si 60 lei fisa cont 370 lei/copil
Pachet 1 sector B - 2 nopti de cazare + masa festiva de Halloween si 60 lei fisa cont 325 lei/copil

La Pachetul nr 1, beneficiaza la consumarea celor 60 lei inclusi in pachet ca si cont camera, de o reducere de 15% fata de preturile afisate in meniul restaurantului. Astfel, de cei 60 lei vor achizitiona din restaurant produse in valoare de cca 70.58 lei.

Pachet 2 sector A 2 nopti de cazare + masa festiva de Halloween 330 lei/copil
Pachet 2 sector B - 2 nopti de cazare + masa festiva de Halloween 285 lei/copil
 • 6-13,99 ani, la data sejurului 2 nopti cazare cu pat suplimentar, daca spatiul camerei permite (decizia administratiei Club Vila Bran) si meniu la masa festiva de Halloween
Pachet 1 sector A 2 nopti de cazare + masa festiva de Halloween si 60 lei fisa cont 435 lei/copil
Pachet 1 sector B - 2 nopti de cazare + masa festiva de Halloween si 60 lei fisa cont 367.50 lei/copil

La Pachetul nr 1, beneficiaza la consumarea celor 60 lei inclusi in pachet ca si cont camera, de o reducere de 15% fata de preturile afisate in meniul restaurantului. Astfel, de cei 60 lei vor achizitiona din restaurant produse in valoare de cca 70.58 lei.

Pachet 2 sector A 2 nopti de cazare + masa festiva de Halloween 395 lei/copil
Pachet 2 sector B - 2 nopti de cazare + masa festiva de Halloween 327.50 lei/copil
 • 14 ani 17,99 ani, la data sejurului 2 nopti cazare cu pat suplimentar, daca spatiul camerei permite (decizia administratiei Club Vila Bran) si meniu la masa festiva de Halloween
Pachet 1 sector A 2 nopti de cazare + masa festiva de Halloween si 100 lei fisa cnt 525 lei/copil
Pachet 1 sector B - 2 nopti de cazare + masa festiva de Halloween si 100 lei fisa cont 435 lei/copil

La Pachetul nr 1, beneficiaza la consumarea celor 100 lei inclusi in pachet ca si cont camera, de o reducere de 15% fata de preturile afisate in meniul restaurantului. Astfel, de cei 100 lei vor achizitiona din restaurant produse in valoare de cca 117.64 lei.

Pachet 2 sector A 2 nopti de cazare + masa festiva de Halloween 460 lei/copil
Pachet 2 sector B - 2 nopti de cazare + masa festiva de Halloween 370 lei/copil

 • de la 18 ani, la data sejurului 2 nopti cazare cu pat suplimentar. daca spatiul camerei permite (decizia administratiei Club Vila Bran) si meniu la masa festiva de Halloween
Pachet 1 sector A 2 nopti de cazare + masa festiva de Halloween si 180 lei fisa cont 700 lei/adult
Pachet 1 sector B - 2 nopti de cazare + masa festiva de Halloween si 180 lei fisa cont 610 lei/adult

Turistii care opteaza pentru Pachetul nr 1, beneficiaza la consumarea celor 180 lei inclusi in pachet ca si cont camera, de o reducere de 15% fata de preturile afisate in meniul restaurantului. Astfel, de cei 180 lei se vor achizitiona din restaurant produse in valoare de cca 211.76 lei.

Pachet 2 sector A 2 nopti de cazare + masa festiva de Halloween 590 lei/adult
Pachet 2 sector B - 2 nopti de cazare + masa festiva de Halloween 500 lei/adult


Nota:
 • Apartamentele au 1 dormitor (cu exceptia apartamentelor din vila 7, care au doua dormitoare), 1 living, baie si terasa. Capacitate apartamente, Casuta Scufitei Rosii si Casuta lui Bambi: maxim 2 adulti si 2 copii (0-13,99 ani), pentru copii se va considera suplimentul de cost aferent in functie de varsta acestora.
 • Check-in-ul se face incepand cu ora 16.00, iar check-out-ul pana la ora 11.00.
 • Pentru a fi recunoscuti ca turisti cazati in cadrul Club Vila Bran si a putea astfel beneficia de baza de agrement, la check-in, veti primi o bratara pe care este obligatoriu sa o purtati la mana.
Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie