Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Amelia


Descriere

AMELIA HOTEL ALBENA (Albena)
Localizare: in partea centrala a statiunii, in imediata vecinatate a principalei artere comerciale si la aproximativ 100 m de faleza. Numele hotelului este un tribut adus primei femei care a traversat Oceanul Atlantic si detinatoarea unui numar mare de recorduri aviatice - Amelia Earhart. Designerii au fost inspirati de curajul ei, de visele si spiritul aventuros, foaierul hotelului fiind decorat cu elemente tematice ce reprezinta diferite momente din viata si realizarile acesteia in domeniul aviatiei. Hotelul este alcatuit din doua corpuri: Amelia Standard si Amelia Superior.
Camere: 121 de camere standard ce au fost renovate in 2010 si sunt localizate in corpul vechi (ex Hotel Drujba). Acestea sunt dotate cu paturi matrimoniale sau 2 paturi, TV-satelit, telefon, baie cu cada si balcon (pot avea vedere la parc si la mare).
Facilitati: restaurant adiacent hotelului, lobby bar, inchiriere, seif la receptie, servicii de spatalorie si calcatorie, rent a car, schimb valutar.
Sport si divertisment: excursii, sporturi acvatice, volei pe plaja, tenis de cort, mini golf, calarie, scufundari, fotbal, baschet, tenis de masa, fitness, biliard, inchirieri biciclete, plimbari cu trasura, Luna Park, darts, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica, sah.
Animale de companie: Sunt accepate contra cost, cu informare in prealabil. Tarif 20 BGN/zi - se achita la receptie.
Conditii parcare - Taxa pentru parcarea se achita in statiunea Albena.
GRATUIT: 2 sezlonguri si o umbrela / camera pe plaja, conexiune WiFi gratuita oriunde in Albena, acces gratuit la biblioteca de pe plaja!
AMELIA 5* - concept all inclusive premium 2020- piscina infinity la ultimul etaj, piscine pentru copii cu mini splash by Maritim Hotel Paradise Blue, piscin interioara si sala de fitness by Maritim Senses SPA - toate piscinele cu ap mineralizata
- restaurant principal cu terase - SHO W cooking; bucatarii tematice si optiuni vegetariene, vegane si gluten (la cerere);
- mic dejun: 07:30 - 10:00; mic dejun tarziu: 10:00 - 10:45; pranz: 12:30 - 14:30; gustare: 15:00 - 17:30; cina: 18:30 - 21:30.
- lobby bar; garden bar - acces la bauturile si cocktail-urile locale si de import (07:00 - 00:00)
- programul Dine Around - 5 restaurante tematice (incluse in pret o masa de praz: 2 x cine pentru sejur de minim 5 zile, bauturi incluse) - Montgolfier (gourmet), Ciel Bleu (frantuzesc), Beerhouse (bavarez), Celebritagrave; (italian), Rotonda (international) *taxa de rezervare pentru restaurantul Montgolfier
- butura de bun venit, cafea/ceai, apa minerala imbuteliata in camera (zilnic), mini bar gratuit la sosire (buturi nonalcoolice si bere)
- program de divertisment si activitati sportive pentru adulti si copii; concerte si cinema la Albena Open Air Stage; mai mult de 40 de activitati sportive in resort.
Nota: Dimensiunile si designul camerelor poate varia, prin urmare nu se poate garanta cazarea in camerele din imagini. Hotelul isi rezerva dreptul de a schimba politica serviciilor oferite (contra cost/gratuite). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepanta poate aparea.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.