Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LIVADHIOTIS CITY.

   Strada Nikolaou Rossou, Nr50, Larnaca


Descriere

Facilitati hotel: acesta ofera clientilor sai restaurant, lobby bar, internet cafe, sala de jocuri, TV lounge, rent a car. Facilitati camera: toate cele 58 de camere, mobilate modern, dispun de aer conditionat, telefon, radio, TV satelit, minibar, acces la internet, uscator de par, balcon.
Locatie
Localizare: la 100 metri de faimoasa promenada Phinikoudes. Pozitionat in centrul orasului Larnaca, hotelul este inconjurat de o multitudine de cafenele, pub-uri si restaurante. Se afla la doar 10 minute distanta de aeroport si la doar o aruncatura de bat de centrul comercial.

Facilitati
Aer conditionat, Bar, Babysitting/Servicii pentru copii, Baie in camera, Business centre, Inchirieri auto, Internet prin cablu contra cost, Telefon cu linie directa, Lift, Parcare gratuita, Gradina, Uscator de par in camera, Incalzire, Camere pentru persoane cu handicap, Serviciu de calcat imbracaminte, Depozitare bagaje, Minibar, Non-smoking hotel, Receptie non-stop, Restaurant, Seif, TV in camera, Televiziune prin cablu/satelit, Internet wireless gratuit, Spalatorie

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.