Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat chiar laplaja, Hotelul Heaven poate fi gasit la aproximativ 400 m. de centrul Sunny Beach, Sf. Vlas este la 3 km, Nessebar la 6 km.
Facilitati:
Cladirea hoteluluiare 5 etaje, 2 lifturi, in total 77 de unitati de lux.
Renovat complet in2019. Receptie cu seif / gratuit /, Wi-Fi gratuit de mare viteza in intregul complex, restaurant, bar in hol, bar la piscina, piscina in aer liber cu sezlonguri si umbrele de soare
Cazare:
Camera dubla Eco - pat dublu de 15 mp, balcon mobilat, aer conditionat individual, TV SAT, telefon, Wi-Fi in camera, uscator de par, prosoape, baie cu dus si produse cosmetice.
Camera dubla - pat matrimonial 18mp, fotoliu canapea, balcon mobilat, aer conditionat individual, TV SAT, telefon, Wi-Fi in camera, uscator de par, prosoape, baie cu dus si produse cosmetice.
Apartament cu un dormitor - 50 mp este compus din living si dormitor, pat matrimonial sau 2 paturi separate, o canapea extensibila, balcon mobilat, chicineta, aspirator, cuptor, uscator de rufe, telefon, frigider, acces internet, baie cu dus, uscator de par , prosoape.
In toate unitatile - terasa, aer conditionat, TV LED, baie cu dus si produse cosmetice.
Family Apartament - 55 mp este compus din 2 dormitoare, 4 paturi duble si 1 canapea, balcon mobilat, aer conditionat individual, uscator de rufe, TV SAT, telefon, Wi-Fi in camera, uscator de par, prosoape, baie cu dus si produse cosmetice.
Apartament cu doua dormitoare - 70 mp. sunt compuse din living si 2 dormitoare, 2 paturi duble sau 4 paturi separate, o canapea extensibila, balcon mobilat, chicineta, aspirator, cuptor, uscator de rufe, telefon, frigider, acces internet, baie cu cada sau dus, uscator de par, prosoape.
Apartament cu trei dormitoare - 90 mp. sunt compuse din living si 3 dormitoare, 3 paturi duble sau 6 paturi separate, o canapea extensibila, balcon mobilat, chicineta, aspirator, cuptor, uscator de rufe, telefon, frigider, acces internet, baie cu cada sau dus, uscator de par, prosoape.
Copii: Club pentru copii(4y-12y), patut (gratuit, la cerere), mini discoteca, animatie pentru copii,piscina in aer liber cu sectiunea pentru copii.
Sport s idivertisment
Gratuit: piscina in aer liber cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele de soare langa piscina, plaja privata cu sezlonguri si umbrele de soare, Wi-Fi, transfer gratuit la Nessebar si inapoi (de 3 ori in fiecare seara, in functie de disponibilitate, cu program), animatie program pentru adulti si copii, program folcloric bulgar.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcarea este disponibila contra cost 20 leva/zi
Gratuit: Sezlonguri si umbrele gratuite la plaja.

Ultra All Inclusive 2022

-Mic dejun- bufet si SHO W Cooking intre orele 07:30 - 10:00.
-Mic dejun continental tarziu intre orele 10:00 - 11:00.
-Pranz- bufet de la 12:30 - 14:00.
-Gustari calde si reci dupa-amiaza la bufet de la 15:30 - 17:00 - gustari calde si reci: sandvisuri, burgeri, pizza, fructe de sezon, produse de patiserie, inghetata
-Cina- bufet si SHO W cooking 18:00 - 21:00.

-Inghetata pentru pranz si cina.
Meniu vegetarian: paste, tocana de legume, risotto, cartofi prajiti si fructe de mare pentru pranz si cina.

-Bauturi intre orele 11:00 - 23:00: bauturi alcoolice de marca internationala si locale, bere la halba, vin rosu si alb, brandy, whisky, vodca, gin, rom, coniac, tequila, ouzo, lichioruri.

-Bauturi racoritoare si sucuri, apa de masa intre orele 07:30 - 23:00.
Cocktailuri alcoolice (inclusiv bauturi) intre orele 11:00 - 23:00.

* Check-in se face dupa ora 14:00. iar check-out-ul se face inainte de ora 12:00.
All Inclusive incepe cu cina si se termina cu pranzul.

Restaurantul principal Zorbas este situat chiar pe plaja si ofera meniu variat tip bufet, bucatarie deschisa cu produse proaspete, cine tematice pregatite de o echipa de bucatari profesionisti. Restaurantul este in ton cu vederea la mare si este orientat spre bucataria mediteraneana.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.