Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EFFECT GRAND VICTORIA

de la
455  337 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.09.2024 - 28.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotel Effect Grand Victoria este situat la aproximativ 500 m de centrul Sunny Beach, doar peste promenada de plaja (5 m).
Facilitati
Construita in 2002 si renovata in parte renovata in 2018. Total 238 unitati. 7 etaje, 6 lifturi. Receptie, minimarket, coafor, salon de infrumusetare, schimb valutar, asistenta medicala. Restaurant principal, Bar la piscina, Patiserie, Wi-Fi gratuit in intregul hotel.
Cazare
1 camera dubla potrivita pentru persoane cu mobilitate redusa.
Camera dubla cu vedere la mare - Camera dubla cu vedere la mare poate gazdui pana la 2 adulti. Dimensiunea camerei este de aproximativ 18-20 m2. Fiecare camera are vedere la mare, 1 pat dublu, aer conditionat centralizat, zona mica de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, set de ceai si cafea, telefon (contra cost), minibar (gratuit: bere, apa si bauturi racoritoare), seif (gratuit), Wi-Fi (gratuit), baie cu dus/WC si uscator de par, balcon mobilat. Camerele au montat constructii de sticla in fata balcoanelor.
Camera dubla cu vedere la parc - Camera dubla cu vedere la parc/statiune poate gazdui pana la 2 adulti si 2 copii (ambele copii pot avea pana la 11,99) sau 3 adulti. Dimensiunea camerei este de aproximativ 20-23 m2. Fiecare camera este renovata si are vedere la parc sau statiune, 2 paturi separate, 1 canapea extensibila, aer conditionat centralizat, zona mica de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, telefon (contra cost), minibar (gratuit: bere, apa si bauturi racoritoare), set de ceai si cafea, seif (gratuit), Wi-Fi (gratuit), baie cu dus/WC si uscator de par, balcon mobilat.
Camera dubla cu vedere laterala la mare - Camera dubla cu vedere laterala la mare poate gazdui pana la 2 adulti si 2 copii (ambele copii pot avea pana la 11,99) sau 3 adulti. Dimensiunea camerei este de aproximativ 20-23 m2. Fiecare camera este renovata si are vedere laterala la mare, 2 paturi separate, 1 canapea extensibila, aer conditionat centralizat, zona mica de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, telefon (contra cost), minibar (gratuit: bere, apa si soft) bauturi), set de ceai si cafea, cutie de valori (gratuit), Wi-Fi (gratuit), baie cu dus/WC si balcon mobilat cu uscator de par.
Family Apartament - Apartamentul de familie poate gazdui pana la 4 adulti. Dimensiunea camerei este de aprox. 35-38 m2. Aceasta este formata din 2 dormitoare cu paturi duble si hol mic. Fiecare apartament de familie are vedere la statiune, aer conditionat centralizat, zona mica de relaxare, chicineta, set de ceai si cafea, TV cu ecran plat canale prin satelit, telefon (contra cost), minibar (gratuit: bere, apa si bauturi racoritoare), seif (gratuit), Wi-Fi (gratuit), balcon mic mobilat. Exista 1 baie cu dus /
WC si uscator de par.
Apartament cu 1 dormitor. - Apartamentul cu un dormitor poate gazdui pana la 2 adulti si 2 copii (ambele copii pot avea pana la 11,99) sau 3 adulti. Dimensiunea camerei este de aprox. 35 m2. Este compus din 1 living cu chicineta si 1 dormitor cu pat dublu. Fiecare apartament cu un dormitor are vedere la parc/statiune, aer conditionat centralizat, zona de relaxare cu 1 canapea extensibila, tejghea de bar, set de ceai si cafea, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, telefon (contra cost), minibar (gratuit: bere, apa si bauturi racoritoare), seif (gratuit), Wi-Fi (gratuit), balcon mobilat. Exista 1 baie cu cada / WC si uscator de par. WC suplimentar separat.
Apartament cu 2 dormitoare. - Apartamentul cu doua camere poate gazdui pana la 4 adulti si 2 copii sau 5 adulti. Dimensiunea camerei este de aprox. 70 m2. Este compus din 2 camere (1 garsoniera si 1 camera dubla) cu usa comunicanta intre ele. Garsoniera are 1 pat dublu, 1 canapea extensibila, aer conditionat centralizat, zona de relaxare, chicineta, blat de bar, set de ceai si cafea, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, telefon (contra cost), minibar (gratuit: bere, apa). si bauturi racoritoare), seif (gratuit), Wi-Fi (gratuit), baie cu cada/WC si uscator de par, balcon mare mobilat. Camera dubla are pat dublu, aer conditionat centralizat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, telefon (contra cost), set de ceai si cafea, minibar (gratuit: bere, apa si bauturi racoritoare), seif (gratuit) , Wi-Fi (gratuit), baie cu dus/WC si uscator de par, balcon mobilat. Apartamentul are vedere directa la mare.
Copii
Patuturi (la cerere), scaune inalte in restaurante (gratuit), sectiune pentru copii a piscinei, leagane pentru copii in aer liber, animatie.
Sport si divertisment
Gratuit: Piscina exterioara, sezlonguri gratuite in zona piscinei 8.00-18.00, tenis de masa, sah si table, animatie, seara de divertisment.Contra cost: Masaj, sauna, coafor, seif in camera, sezlonguri, umbrele de soare, sporturi nautice si facilitati pe plaja. Mini-bar, check-in devreme si check-out tarziu (in functie de disponibilitate), apeluri telefonice, servicii medicale, serviciu de spalatorie si calcatorie. Prosoape zona piscinei - la depozit. Biliard la depozit.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare - cost suplimentar 15 BGN/zi.
Nou !!! 2 sezlonguri si 1 umbrela pe camera gratuit la plaja (in limita disponibilitatii) + Beach Bar

Ultra All Inclusive 2022

Restaurante
*Restaurantul principal Victoria
- Mic dejun: bufet de la 7:30 la 10:00 (apa, cafea, bauturi racoritoare, bauturi reci si calde).
- Pranz: bufet de la 12:30 la 14:30 (vin, bere, apa, cafea, bauturi racoritoare, bauturi reci si calde).
- Cina: bufet de la 18:30 la 21:00 (vin, bere, apa, cafea, bauturi racoritoare, bauturi reci si calde).
Trei seri tematice de cina in fiecare saptamana.
Marci recunoscute de alcool importat si bulgar.
* In caz de ocupare mare, masa se poate face in 2 schimburi. Oaspetii vor fi anuntati cu privire la ora la check-in.
Mesele pe baza de meniu fix sunt posibile la inceputul si la sfarsitul sezonului in caz de ocupare redusa in hotel.

* Restaurantul italian a la carte Bella Italia
- Cina: 18:00 - 21:00
1 cina este inclusa in pretul Ultra All Inclusive. Aplicat pentru un sejur de minim 6 nopti. Este necesara rezervare in avans, iar in cazul locurilor libere in restaurant.
Pentru sejururi mai scurte (mai putin de 6 nopti) este posibila rezervare in cazul locurilor libere in restaurant si contra cost.
Bere, vin, bauturi racoritoare, bauturi calde.
Marci recunoscute de alcool importat si bulgar.

* Restaurantul asiatic a la carte Tepanyaki si Sushi Corner
- Cina: 18:00 - 21:00
1 cina este inclusa in pretul Ultra All Inclusive. Aplicat pentru un sejur de minim 6 nopti. Este necesara rezervare in avans, iar in cazul locurilor libere in restaurant.
Pentru sejururi mai scurte (mai putin de 6 nopti) este posibila rezervare in cazul locurilor libere in restaurant si contra cost.
Bere, vin, bauturi racoritoare, bauturi calde.
Marci recunoscute de alcool importat si bulgar.

* Baruri
- Lobby bar (24 ore) cu bauturi si alimente ambalate - LOUNGE
Program de lucru: 24/7 21.00-02.00 - Gustare tarzie, inclusiv sandvisuri la rece, croissante ambalate, fructe si dulciuri. Marci recunoscute de alcool importat si bulgar, diverse tipuri de bere, bauturi racoritoare si cocktailuri, mai multe tipuri de cafea de inalta clasa, alimente ambalate si dulciuri.

* Patiserie
Program de lucru: 09:00 - 16:00.
Cofetarie de casa, inghetata.

* Bar de zi
Program de lucru: 12:00 - 17:00.
Sandvisuri Grab&Go, burgeri, cartofi prajiti, doner kebab, cartofi umpluti la cuptor, pizza.

* Beach Bar
Program de lucru: 10:00 - 18:00.
Bere, bauturi racoritoare si cocktail-uri.

* Pool bar
Program de lucru: 10:00 - 21:00
Marci recunoscute de alcool, bere, bauturi racoritoare si cocktailuri importate si bulgare.

*Plaja si piscina
- Plaja - 1 umbrela de soare si 2 sezlonguri per camera disponibile la plaja (pana la epuizarea unitatilor existente). Prosoape de plaja disponibile contra depozit.
- Piscina exterioara pentru adulti.
- Piscina exterioara pentru copii (parte separata din piscina generala exterioara).
- Umbrele de soare si sezlonguri la piscina (disponibile pana la epuizarea unitatilor existente).

*Animatie
Animatie pentru copii si adolescenti, jocuri distractive, ateliere, miniclub, club adolescenti, discoteca pentru copii. Animatie pentru adulti, animatie sportiva, programe de spectacole de seara.

*Servicii suplimentare gratuite
- Mini bar (apa, bauturi racoritoare, bere) in camera - reumplere zilnica.
- set de ceai si cafea in camera.
- Seif in camera
- Wi-Fi in fiecare camera si zona de hotel.
- Curatenie zilnica in camera.
- Fitness.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.