Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Stratos Hotel

de la
530 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.05.2024 - 31.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Fabulos 8.8 Booking.com Hotelul familial este situat in Afitos, unde toate casele pastreaza arhitectura traditionala. Imbinand perfect beneficiile unui hotel cu atmosfera familiala a unei pensiuni, hotelul reprezinta propunerea ideala pentru cupluri sau pentru cei care doresc sa viziteze imprejurimile. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul se afla la numai 10 minute de mers pe jos fata de plaja din pitoreasca statiune Afitos, pe primul brat al peninsulei Halkidiki, Kassandra. Orasul Salonic se afla la 80 km, in timp ce in centrul statiunii se ajunge intr-o plimbare de cateva minute. Construit pe coasta unui deal, Afitos are o multime de taverne si baruri care ofera o splendida panorama asupra golfului Toroneos, cu ape cristaline, de culori incredibile. Plaja are portiun cu nisip si portiuni cu pietre. Sezlongurile si umbrelele se platesc.

Facilitati hotel

Hotelul cu 50 de camere ofera servicii de inalta calitate, personalul este deosebit de atent la toate nevoile oaspetilor hotelului. Intre facilitatile oferite se numara: receptie (8:00-24:00), piscina exterioara pentru adulti cu portiune pentru copii, acces gratuit la internet WIFI in zonele publice, TV satelit, parcare privata (este nevoie de rezervare), snack bar, bar la piscina.

Facilitati camere

Toate camerele sunt decorate in culori frumoase si cu materiale atent alese si toate au aer conditionat, baie cu dus, uscator de par, TV, frigider, balcon. Patutul pentru copii este gratuit (la solicitare). Hotelul detine si cateva apartamente formate din doua incaperi, pentru 3-4 persoane

Sport & divertisment

Cei care doresc sa viziteze imprejurimile pot inchiria biciclete, iar cei mai in forma pot face drumetii in imprejurimi. Hotelul detine si o mica biblioteca, pentru cei care doresc sa se relaxeze la piscina exterioara cu o carte buna.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun (bufet) si cina (meniu). Barul de la piscina ofera bauturi racoritoare, in timp ce snack barul ofera mancaruri pregatite in casa la micul dejun si la cina.

Facilitati copii

Cei mici au parte de un loc de joaca, de o portiune in piscina pentru adulti, dar si de o colectie de DVD-uri cu muzica pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.