Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Naias Hotel - Chanioti

de la
603  568 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.05.2024 - 24.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Foarte bine 8.5 Booking.Com Hotelul este situat pe malul marii, langa plaja cu nisip, in cea mai populara statiune din Halkidiki, Hanioti. Centrul statiunii cu baruri, restaurante si magazine turisice se afla la 200 m. Este locul ideal de relaxare atat pentru cupluri, cat si pentru familiile cu copii. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul se afla pe malul marii, la 200 m de centrul statiunii Hanioti, pe bratul Kassandra al peninsulei Halkidiki. Sezlongurile si umbrelele pe plaja sunt contra cost (cca 6-7 euro/2 sezlonguri si 1 umbrela). Este permis accesul animalelor de companie la solicitare, fara costuri suplimentare.

Facilitati hotel

Hotelul cu 65 de camere ofera printre facilitatile sale: receptie 24h, depozitarea bagajelor, inchiriere masini, servicii medicale la solicitare, acces gratuit la internet WIFI, acces la internet prin cablu (2 calculatoare in zona receptiei, 5 euro/ora), capela, biblioteca, 2 piscine exterioare, teren de joaca pentru copii, seri grecesti cu dansuri si muzica traditionala, seri de karaoke, restaurant tip bufet, taverna, bar, room service.

Facilitati camere

Camerele sunt confortabile si spatioase, decorate modern si practic si au: aer conditionat, seif, balcon sau terasa, baie cu cada sau dus, uscator de par, frigider, cuptor, bucatarie complet echipata, TV, acces gratuit la internet WIFI. Studiourile au o suprafata de cca 20-25 mp, unele au baie cu cada, altele cu dus si majoritatea sunt in cladirea noua. Capacitatea maxima a studiourilor este de 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii. Apartamentele au cca 30-35 mp si sunt impartite in doua zone: o zona de bucatarie si living cu 2 canapele, separata printr-o usa de zona dormitorului cu pat matrimonial sau 2 paturi. Unitatea de aer conditionat este in zona living-ului. Capacitatea maxima a apartamentelor este de 2 adulti si 3 copii, 3 adulti si 2 copii sau 4 adulti si 1 copil.

Sport & divertisment

In afara de cele 2 piscine exterioare cu sezlonguri si umbrele gratuite, hotelul ofera oaspetilor sai seri muzicale (grecesti, karaoke), sporturi nautice pe plaja.

Drinks & Food

Restaurantul tip bufet este situat in cladirea principala si este deschis la micul dejun (8:00 – 10:30) si cina (19:00 – 21:0), iar taverna cu specialitati grecesti si pescaresti este situata pe plaja (11:00 – 22:00). Hotelul are si un bar, situat in zona piscinelor.

Facilitati copii

Cei mai mici vizitatori ai acestui hotel au la dispozitie un teren de joaca situat in zona piscinelor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.