Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Poseidon Hotel (Adults Only)


Descriere

La intrepatrunderea albastrului magnific al cerului, si verdele vibrant al Marii Egee, hotelul Poseidon este un magnet pentru turisti. Inca de la o prima vedere a acestuia, atrage prin stilul sau arhitectural special, si ulterior dupa ce ati pasit in interior prin confortul pe care il emana. Localizare: Hotelul se afla pe plaja la 3 km de centrul orasului Marmaris, 6,5 km de lcmeler si la 100 km de aeroportul Dalaman. Facilitati hotel: Piscina interioara si exterioara, piscina pentru copii, fitness si sauna sunt gratuit; jacuzzi, coafor, sala de conferinta, baie turceasca, masaj, seif si internet sunt cu plata.Hotelul are un restaurant interior, unul exterior, un restaurant A`la Carte si 2 baruri. In restaurantul principal se serveste micul dejun si cina. La mic dejun sunt incluse apa, ceaiul si cafeaua. La cina toate bauturile sunt cu plata. Facilitati camere: Hotelul dispune de 232 camere, din care 210 camere duble(14 m2, max 2+1), 10 camere single (12 m2), 8 camere triple (17 m2), 2 camere suite (33 m2, max 4 pax), 2 camere pentru persoane cu dizabilitati (14 m2, max 3 pax),154 camere sunt cu vedere la mare si 78 cu vedere la uscat. Camerele standard sunt dotate cu aer conditionat centralizat (cu program - minim 15 ore pe zi), telefon, baie cu dus sau cu cada, seif (cu plata), minibar, mocheta, uscator de par si balcon. Plaja: Plaja este cu nisip si pietricele. Sezlongurile, prosoapele, umbrelele si saltelele sunt fara plata.

Localizare:

Hotelul se afla pe plaja la 3 km de centrul orasului Marmaris, 6,5 km de lcmeler si la 100 km de aeroportul Dalaman.

Facilitati hotel:

Piscina interioara si exterioara, piscina pentru copii, fitness si sauna sunt gratuit; jacuzzi, coafor, sala de conferinta, baie turceasca, masaj, seif si internet sunt cu plata.Hotelul are un restaurant interior, unul exterior, un restaurant A`la Carte si 2 baruri. In restaurantul principal se serveste micul dejun si cina. La mic dejun sunt incluse apa, ceaiul si cafeaua. La cina toate bauturile sunt cu plata.

Facilitati camere:

Hotelul dispune de 232 camere, din care 210 camere duble(14 m2, max 2+1), 10 camere single (12 m2), 8 camere triple (17 m2), 2 camere suite (33 m2, max 4 pax), 2 camere pentru persoane cu dizabilitati (14 m2, max 3 pax),154 camere sunt cu vedere la mare si 78 cu vedere la uscat. Camerele standard sunt dotate cu aer conditionat centralizat (cu program - minim 15 ore pe zi), telefon, baie cu dus sau cu cada, seif (cu plata), minibar, mocheta, uscator de par si balcon.

Plaja:

Plaja este cu nisip si pietricele. Sezlongurile, prosoapele, umbrelele si saltelele sunt fara plata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sala de conferinta
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )