Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1306  1298 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.09.2024 - 16.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Amplasare

Aparthotelul este amplasat într-o zonă liniștită la Puerto de la Cruz, la cca 1 km de plajă, clienții ajung în centrul localității după aproximativ 800 de m. Stațiile mijloacelor locale de transport în comun se află chiar în fața ușii.

Dotări

Complexul de apartamente oferă 135 de apartamente pe 4 nivele la care se poate ajunge cu un lift. În zona de primire, la recepție, clienții sunt întâmpinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră. Facilitățile complexului cuprind o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale complexului se numără un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.

Locul de cazare

În majoritatea camerelor se găsește un balcon. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Camerele au o chicinetă cu un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi. Băile dispun de un duș, de o cadă și de un bideu. O altă facilitate oferită este un uscător de păr. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

Clienții se pot odihni în mod activ în zona cu piscine cu 2 piscine în aer liber. Piscina acoperită oferă băi plăcute indiferent de vreme. În plus, există o zonă cu apă de mică adâncime pentru copii. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Locul de cazare oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan, tenis, pescuit și călărie. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de canoe și scufundări subacvatice. Oferta de activități sportive și pentru timpul liber include biliard și bowling, precum și, contra cost, o sală de fitness. În complex se găsește o zonă de relaxare cu un solariu. Programul de divertisment cuprinde o discotecă și un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Complexul de apartamente oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. Un bufet bogat la micul dejun, prânz și un bufet variat de seară sunt delicioase și pregătite foarte diversificat.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie