Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Meraki Resort Sharm El Sheikh (Adults Only 16+)

de la
3485  2218 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 14.09.2024 - 21.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Meraki Resort Sharm El-Sheikh Adults only se află in Sharm El-Sheikh, și are restaurant, bar, lounge comun și grădină Facilitățile oferite de proprietate includ room service, bancomat și WiFi gratuit in toate zonele. Oaspeții complexului beneficiază de piscină in aer liber, centru de fitness, recepție deschisă nonstop și program de divertisment in timpul serii.

Toate camerele complexului au aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, seif și baie privată cu duș, halate de baie și papuci. Toate camerele au fierbător de apă, unele camere oferă și un patio, iar altele au vedere la piscină. Toate camerele de la Meraki Resort Sharm El-Sheikh Adults only includ lenjerie de pat și prosoape.

Proprietatea oferă un mic dejun continental sau à la carte.

Meraki Resort Sharm El-Sheikh Adults only oferă o terasă la soare. De asemenea, oaspeții pot juca biliard și darts la complex.

Piața SOHO Sharm El-Sheikh este la 5 km de Meraki Resort Sharm El-Sheikh Adults only, iar Parcul Național Ras Mohammed este la 42 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sharm El-Sheikh, situat la 7 km de cazare. Proprietatea oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie