Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Magic World Sharm

de la
1397  1229 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 13.04.2024 - 20.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Magic World Sharm se află in Sharm El Sheikh, la mai puțin de 1 km de plaja Nubian și pune la dispoziție un restaurant, piscină in aer liber, centru de fitness și parcare privată gratuită. De asemenea, există un bar, un lounge comun și o grădină. Proprietatea are recepție cu program nonstop și saună, iar oaspeții se pot bucura de divertisment de seară.

Camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, fierbător, duș, uscător de păr și dulap. Camerele complexului oferă baie privată și WiFi gratuit.

TUI Magic Life Sharm El Sheikh servește micul dejun tip bufet in fiecare dimineață.

Copiii beneficiază de loc de joacă. TUI Magic Life Sharm El Sheikh oferă tenis de masă, darts, tenis și serviciul de inchirieri auto.

Piața SOHO Sharm El Sheikh este la 14 km de complex, iar Parcul Național Ras Mohammed se află la 44 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sharm el-Sheikh, situat la 8 km de Magic World Sharm.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.