Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARINA SHARM


Descriere

Localizare: Marina Sharm se afla la 11 km de Aeroportul International Sharm El Sheikh, la 7 km de Piata Veche si la 15 minute de mers cu masina de centrul orasului. Hotelul ofera serviciu de receptie 24 de ore.
Facilitati hotel: Cu vedere la o plaja privata si la apele turcoaz din Golful Naama, Marina Sharm Hotel ofera camere spatioase, majoritatea cu balcoane private. Exista 2 piscine in aer liber Ci un centru de wellness. Accesul WiFi va fi disponibil in zona holului si este gratuit
Optiunile de luat masa la Marina Sharm includ restaurantul cu fructe de mare Mermaid, care serveste si bucatarie italiana. Barul de pe plaja ofera cocktail-uri, bauturi racoritoare si divertisment cu muzica live.
Oaspetii Marina Sharm se pot delecta cu un masaj iintineritor sau se pot relaxa in piscina de spa, hammam sau sauna. Hotelul are, de asemenea, un loc de joaca pentru copii si o sala de jocuri cu biliard.
Dotari camere: aer conditionat, minibar si TV cu ecran plat prin satelit. Toate camerele ofera vedere la Marea Rosie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.