Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Regina Mare Hotel


Descriere

Foarte bine 8.2 Booking.com Hotelul este situat in centrul statiunii Paralia, la doar 10 m distanta fata de plaja. Marea albastra, plajele cu nisip auriu, frumusetile naturale unice care duc la fabulosul Munte Olimp si la Muntele Pieria, bucataria greaca, evenimentele culturale, asezarile traditionale, siturile arheologice si monumentele va vor oferi momente de neuitat. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul este situat in centrul statiunii Paralia, la doar 10 m de  plaja. Centrul statiunii, cu restaurante, magazine, baruri, se afla la cativa metri. Orasul Salonic se afla la 70 km.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de 38 camere (18 camere triple, 18 camere duble, 2 camere single) si functioneaza din luna aprilie pana in luna octombrie. De asemenea, hotelul dispune de receptie 24h, bar, lift, lobby, restaurant, seif la receptie (gratuit). Plaja este publica, cu nisip, iar sezlongurile si umbrelele sunt contra cost. Hotelul are lift, room service, seif, inchirieri auto, internet, in plus, turistii se pot bucura de vremea frumoasa la piscina in aer liber cat si la terasa de langa aceasta. Persoanele cu dizabilitatii au acces la toate facilitatile hotelului.

Facilitati camere

Toate camerele au in dotare: aer conditionat, telefon, minibar, baie cu dus, uscator de par, balcon, TV satelit.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun bufet bogat cu preparate traditionale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.