Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mediterranean Resort Hotel


Descriere

Foate bine 8.1 Booking.com Hotelul se afla in Paralia, la 80 m de plaja si 500 m de centrul statiunii, intr-o zona relativ linistita. Este alegerea potrivita pentru cei care doresc sa se distreze, dar in acelasi timp sa fie mai departe de tumultul statiunii pline de viata. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul este in Paralia, la 80 m de plaja cu nisip si 500 m de centrul statiunii, intr-o zona linistita. Langa hotel este un supermarket si in centrul statiunii se afla magazine, restaurante si baruri. Orasul Katerini este la 7 km, iar orasul Salonic la 70 km. Pe plaja cu nisip sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de 68 camere (camere duble standard cu o suprafata de 22mp)  si functioneaza tot timpul anului. De asemenea, hotelul dispune de receptie 24h, restaurant, bar, biliard, piscina in aer liber, sala conferinte, lift,  seif, restaurant, bar pe plaja, parcare publica, internet wireless gratuit, biliard, tenis de masa, sauna, sala de fitness, cada cu hidromasaj, piscina interioara. Plaja este publica, cu nisip iar sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.Hotelul are receptie 24h, lift, camera pentru bagaje, bancomat, parcare, room service, spalatorie, servicii medicale la solicitare, inchiriere masini, acces gratuit la internet WIFI in zonele publice, restaurant, 2 baruri, piscina exterioara, sala de jocuri, sala de fitness, sala comuna cu TV.

Facilitati camere

Toate cele 68 de camere au aer conditionat, baie cu cada sau dus, uscator de par, TV satelit, telefon, balcon mobilat, frigider.

Sport & divertisment

Pe langa piscina exterioara, oaspetii hotelului au la dispozitie o piscina interioara, jocuri electronice, sah, jocuri de carti, table, mese de biliard si ping-pong. Periodic se organizeaza seri folclorice, petreceri pescaresti si seri disco.

Spa & Welness

 Hotel MEDITERRANEAN RESORT ofera camere de lux si o zona dedicata relaxarii. Facilitatile Centrului Spa include: sauna, cada cu hidromasaj, sala de fitness.

Drinks & Food

Hotelul serveste micul dejun (07:30-10:00) si cina (19:00-21:30) bufet in restaurant. Mai exista un bar principal si un bar la piscina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.