Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tsampika Hotel


Descriere

Această proprietate este la 9 minute pe jos față de plajă. Acest hotel din Faliraki are o piscină si o piscină separată pentru copii. Barul si restaurantul hotelului sunt deschise pe toată durata zilei. Centrul orasului Faliraki este la 10 minute de mers pe jos, iar plaja este la 500 de metri.

Camerele sunt mobilate confortabil si includ aer conditionat si televizor. Au balcon mobilat, cu vedere la piscină si la domeniile hotelului.

Restaurantul hotelului serveste preparate culinare locale si din bucătăria grecească, precum si mancăruri internationale. Barul este deschis de dimineata devreme si serveste cafea, băuturi răcoritoare si cocktailuri. Acesta pune la dispozitie TV prin satelit, biliard si acces gratuit la internet Wi-Fi. In vecinătatea piscinei se organizează seri de grătar si evenimente speciale.

Hotelul Tsampika se află la 14 km de orasul Rhodos. La doar 50 de metri de hotel este o statie de autobuz, de unde oaspetii pot ajunge cu usurintă in orasul Rhodos si la diverse plaje de pe insulă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.