Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
638  558 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.06.2024 - 18.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Craiova
Verifica disponibilitate

Descriere

Complexul Hillside atrage prin ospitalitatea tipic greceasca i atenia la detalii, proprietatea fiind gestionata de membrii aceleiai familii. Relaxai-va in proaspat renovata zona de piscina savurand un delicios cocktail i bucurai-va de vacana binemeritata.

Hillside Studios & Apartments este situat la doar 1 km de strada principala Faliraki. Amplasat pe un mic deal de langa satul Faliraki, si este un complex bine echipat cu 65 de camere si apartamente spatioase.

Facilitati si servicii: Piscina; Snack bar; Mini Market;Spalatorie a contra cost Snack bar cu preparate delicioase din bucataria greceasca si mediteraneana

Studiourile si apartamentele de la Hillside sunt mobilate simplu si sunt dotate cu o chicineta , cu mini- frigider si ceainic electric . Fiecare unitate are , de asemenea, baie proprie si dispune de un uscator de par , articole de toaleta gratuite si papuci . Toate camerele sunt dotate cu un TV prin satelit cu ecran plat , seif (inclus), aer conditionat (inclus) si Wi-Fi gratuit .

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie