Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL GOLDEN SANDS


Descriere

Hotelul Royal este situat la doar câteva minute de plajă, în inima centrală a stațiunii, oferind o priveliște minunată și panoramică asupra întregului complex. Stațiunea impresionează prin combinarea unei plaje însorite uimitoare și a apei cristaline pe de o parte, cu aerul proaspăt și răcoros, oferit de relieful montan, pe de altă parte.

Facilități hotel

Hotelul este echipat cu un restaurant care are o terasă în stil amfiteatru în aer liber, o terasă pentru grătar, un bar în hol, un bar lângă piscină, un loc de joacă pentru copii, un magazin, un colț de internet, servicii de schimb valutar, o sală echipată pentru animație, conferințe și evenimente, o piscină interioară cu o secțiune dedicată copiilor, o piscină în aer liber, o piscină separată pentru copii echipată cu 4 tobogane cu apă, o saună, un colț de fitness și un teren de sport multifuncțional.

Facilități camere

Fiecare cameră este echipată cu aer condiționat, televizor, telefon, mini-frigider, baie cu duș/cadă, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie