Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Proprietatea tropicală Mirihi Island Resort este denumită după o floare locală si se află in Atolul Ari Sud din Maldive. Oferă vile deasupra apei sau pe plajă, cu WiFi gratuit in camere. Are 3 optiuni de luat masa si este inconjurat de apă limpede, cu recife de corali superbe.

Camerele de la Mirihi Resort au podea din lemn lustruit si zone spatioase de relaxare, in aer liber. Toate oferă vedere la plajă sau la mare si includ CD player, sezlonguri si facilităti de ceai/cafea. Se oferă periuțe de dinți si papuci, la cerere.

Mirihi Island Resort este situat la 85 km de Aeroportul International din Malé. De la aeroport la complex se poate ajunge după o călătorie de 30 de minute cu hidroavionul.

Centrul spa Duniye oferă tratamente relaxante de masaj, iar centrul de fitness include echipamente moderne pentru un antrenament complet. Este disponibil un ziar chinezesc. Pe plajă se pot practica sporturi nautice precum windsurfing si navigatie.

Dhonveli oferă bufete care includ preparate locale si internationale, iar Muraka serveste mancăruri cu fructe de mare proaspete si carne de vită Angus. Oaspetii pot savura băuturi la barul Anba.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie