Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Heritance Aarah-Premium All Inclusive - Premium All Inclusive oferă cazare in atolul Raa. Acest complex de 5 stele are recepție cu program nonstop si lounge comun. Proprietatea pune la dispoziție o grădină si un restaurant care servește preparate din bucătăria Orientului Mijlociu.

Camerele complexului includ TV cu ecran plat. De asemenea, camerele de la Heritance Aarah-Premium All Inclusive sunt prevăzute cu WiFi gratuit și baie privată.

Proprietatea servește in fiecare dimineată mic dejun continental, tip bufet sau american. Oaspeții se pot bucura de o călătorie culinară și pot lua masa in 7 restaurante si 5 baruri. Proprietatea are primul centru spa Medi și cel mai mare club pentru copii din Maldive.

Oaspeții pot utiliza pe toată durata sejurului facilitățile de wellness și spa de la unitatea de cazare, precum cada cu hidromasaj și centrul de fitness. Oaspeții cazați la Heritance Aarah-Premium All Inclusive - Premium All Inclusive pot desfășura diferite activități in Atolul Raa și in imprejurimi.

Atolul Baa este situat la 39 km de complex.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie