Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dreamland Maldives - The Unique Sea Lake Resort Spa


Descriere

LOCALIZARE

Dreamland The Unique Sea Lake Resort este un hotel situate pe Baa Atoll la 6km de Milaidhoo si la 49km de Kuredu. Acesta ofera o plaja private si un frumos lac sarat.

FACILITATI

Acest hotel ofera doua restaurante si doua baruri unde va puteti bucura de privelistile frumoase in timp se serviti masa sau savurati bautura preferata.
Hotelul pune la dispozitie o piscina exterioara pentru adulti si copii.
La acest hotel exista diferite activitati sportive si de relaxare cum ar fi: tenis, volei si fotbal pe plaja, camera de jocuri, snorkeling, ping pong, darts, diving, windsurfing. stand up paddle, waterski, jet ski, snorkeling, Fitness Centre & Gym.
Duny Thay Spa ofera diferite masaje si tratamente corporale si faciale de relaxare si infrumusetare
Dreamland The Unique Sea Lake Resort organizeaza evenimente cum ar fi casatorie sau luna de miere.
Acesta pune la dispozitie un loc de joaca pentru copii.

RESTAURANTE

Unitati de alimentatie cu specific local si international. Bauturi reci, calde, cu alcool sau fara pot fi servite in restaurantele si barurile hotelului.

Restaurante:
Lake View Restaurant - acest restaurant este deschis pentru mic dejun, pranz si cina. Serveste mancaruri cu specific local si meniu a la carte. Aici te poti bucura de privelistea pe care lacul sarat o ofera in timp ce servesti masa.
Sea View Restaurant - acest restaurant este deschis pentru mic dejun, pranz si cina. Ofera mancaruri cu specific international si este cu sevire tip bufet. Aici te poti bucura de privelistea oferita de ocean.

Baruri:
Lake View Bar - acest bar ofera muzica live seara, jocuri si competitii. Aici te poti relaxa savurand bautura preferata, bucurandu-te de atmosfera.
Beach Bar - Bucura-te de o gama variata de bauturi si gustari usoare.

CAMERE

Hotelul pune la dispozitie 90 de vile cu design luxos si mobilate modern si decorate in culori calde. Te poti bucura de cantecul pasarilor si de sunetul oceanului care te aduc mai aproape de natura.
Toate camerele pun la dispozitie urmatoarele facilitati: aer conditionat, WiFi, televizor, baie cu cada sau dus, dus exterior, mini frigider, uscator de par, telefon, apparat pentru prepararea ceaiului sau a cafelei, sezlonguri.

Beach Bungalow - Aceasta vila are suprafata de 78m2 si capacitate maxima de 3 persoane. Ofera acces direct la plaja.
Water Bungalow - Aceasta vila are suprafata de 78m2 si capacitate maxima de 3 persoane. Ofera acces direct la Ocean.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie