Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE

Escola este localizat la 550m de Formosa Beach, la doar 5,2 km de Gradina Botenica din Madeira. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Cristiano Ronaldo Madeira la aproximativ 17 km distanta.

FACILITATI

Hotelul pune la dispozitie o piscina exterioara. Exista sezlonguri si umbrele la piscina.
Exista Sauna la acest hotel
Acesta pune la dispozitie sali de conferinte
Exista parcare
Animalele de companie sunt acceptate in acest hotel cu conditia sa nu depaseasca 15 kg.

RESTAURANTE

Unitati de alimentatie cu specific local si international unde poti servii diferite mancaruri si bauturi reci sau calde, cu alcool sau fara dupa preferinte.
Restaurantul hotelului ofera micul dejun pranzul si cina cu meniu a la carte si preparate cu specific local si international pregatite cu ingredient proaspete.

CAMERE
Camerele hotelului sunt mobilate modern si pun la dispozitie: balcon, televizor, telefon, seif, minibar, uscator de par, zona de living.

Double Room cu capacitate maxima de 2 persoane.
Double Room With Sea View cu capacitate maxima de 2 persoane.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie