Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Fabulos 8.7 Booking.com Hotelul este situat in Nikiana, la 250 m de malul marii si la cca 1 km de plaja. In apropiere exista cateva restaurante si magazine. Recomandat cuplurilor. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul renovat este la 250 m de mare, in Nikiana, la 1 km distanta de plaja. Orasul Lefkada se afla la 10 km, Nidri la 5 km, iar aeroportul este la cca 21 km.

Facilitati hotel

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: receptie 24h, bar, snack bar, piscina exterioara (100 mp), umbrele si sezlonguri la piscina, room service, depozitarea bagajelor, seifuri, parcare, tenis de masa, inchiriere masini, servicii medicale (la solicitare), masaj (la solicitare), cosmetica (la solicitare).

Facilitati camere

Toate camerele au aer conditionat, TV satelit, telefon, seif, mini frigider, canapea, acces gratuit la internet WIFI, baie cu dus, uscator de par, balcon.

Drinks & Food

Hotelul ofera cazare fara masa, sau cu mic dejun bufet.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie