Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Red Tower - Nikiana - zona Lefkada

Prezentare oficiala hotel: www.redtowerhotel.com


Hotelul este amplasat pe dealurile verzi al statiunii Nikiana, avand o vedere panoramica catre Marea Ionica. Este o alegere ideala pentru cupluri tinere, dornice de plimbari lungi si explorare.nbsp;


Localizare: Hotelul Red Tower este situat in satul pitoresc Nikiana, fiind incadrat de munti si Marea Ionica. Este construit in stil traditional ionian si se afla la o distanta de 5 km fata de orasul Nidri.nbsp; La 2 minute de mers pe jos se gaseste o plaja mica neamenajata, Aeroportul Preveza se afla la 35 km distanta.nbsp;


Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele servicii si facilitati: jacuzzi, plaja la circa 100 de metri distanta, acces gratuit la internet, room service, locuri de parcare gratuite si un restaurant, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele pentru soare, pat cu baldachin si un pool bar.


Facilitati camere: Hotelul dispune de 42 de camere duble si 8 apartamente, toate sunt amenajate confortabil si dispun de aer conditionat (contra cost), baie privata cu dus sau cada, balcon sau veranda, uscator de par, articole de toaleta, telefon, TV satelit, frigider, chicineta, internet wireless (contra cost). Capacitatea maxima a camerelor este de la 1 la 4 persoane.


Tipuri de camere:
Classic double - promo
Classic double Garden View
Suite Sea View
Family Suite Sea View
The Red Tower Suite Sea View


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie