Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL LAGOONS RESORT AND AQUA PARK

de la
718  518 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 07.06.2024 - 09.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere



Localizare:

Hotelul este situat excelent, in zona centrala, langa promenada statiunii, la 5 minute (1 km) de plaja cu nisip auriu. Hotelul se afla la 11km de Hurghada Marina, la 5km de Aeroportul International Hurghada, la 10km de Senzo Mall. Este un hotel cu personal dedicat, ideal pentru petrecerea unei vacante memorabile.

Facilitati hotel:

Hotelul ofera receptie 24h, zona de lobby, 4 restaurante, 5 baruri, piscine cu tobogane, centru de schimb valutar, magazine, sala fitness, sauna, servicii de masaj, jacuzzi, tenis de masa, biliard, Wi-Fi gratuit in zonele publice, salon de infrumusetare, cabinet medical, servicii curățătorie, masaj, saună, hammam, sală fitness, teren tenis, plaja proprie, cu nisip/pietris; aproape de corali, cu o lungime de 300 m. Se recomanda incaltaminte speciala.

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu minibar, aer conditionat, TV satelit, telefon, seif, baie proprie cu cada sau dus, uscător pentru păr, balcon sau terasa (nu, în toate camerele).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.