Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NUBIA AQUA BEACH RESORT

de la
963  658 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 29.03.2024 - 05.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Iasi
Verifica disponibilitate

Descriere



Localizare:

Nubia Aqua Beach Resort 4* este situat în partea de nord a Hurghadei, în golful natural cunoscut pentru plajele curate și nisipul alb. Motto-ul hotelului este „ Vei veni ca un turist şi vei pleca ca un prieten! Situat in Hurghada la doar 50 de plaja privată de nisip si pietricele, la 14 km de cele mai apropiate baruri, restaurante și magazine și la 27 km de aeroport.

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitia turistilor receptie 24h, zona de lobby, 5 restaurante, 6 bauri, zonă de plaja privata, sauna, centru SPA, minigolf, teren de tenis, baby sitting, loc de joaca pentru copii, mini-club, seif, discotecă, parcare, sală de conferințe, 5 piscine pentru adulti și o piscină pentru copii, biliard, tenis de masă, volei de plajă, aerobic, programe divertisment, muzică live, salon de infrumusetare, minimarket, magazine, room service, spălătorie, servicii medicale, sporturi nautice.

Facilitati camere:

Toate camerele ofera aer condiționat / incălzire, facilitati pentru ceai si cafea, mini bar (contra cost), internet (contra cost), seif, TV satelit, baie cu cadă sau duș.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.