Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MINAMARK BEACH RESORT

de la
998  698 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 07.05.2024 - 14.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Iasi
Verifica disponibilitate

Descriere

MINAMARK BEACH RESORT


Prezentare oficiala hotel:nbsp;https://minamarkbeachresort.com-hurghada.com/en/


Localizare: este situat la 6 km de aeroportul din Hurghada, in centrul orasului, pe malul marii. Hotelul Minamark 4* a fost deschis in anul 1999, iar corpul nou de 3 nivele in anul 2010.
Relaxare: Va puteti bucura de masaje relaxante, tratamente si baie turceasca intr-unul dintre cele mai bune spa-uri din centrul orasului, in timp ce copiii se distreaza in clubul pentru copii sau in locul de joaca. Receptia poate ajuta cu placere oaspetii sa organizeze diferite activitati, cum ar fi safari in desert, sporturi nautice sau croaziera pe mare.


Tip masa: Ofera mese all inclusive nonstop si va puteti bucura de micul dejun, pranzul si cina din cele mai bune preparate locale si internationale intr-un stil bufet, cu variatii tematice in meniurile lor in fiecare zi. De asemenea, oaspetii pot alege dintre 3 restaurante a la carte de inalta calitate.


Relaxare si sport:
Gratuit:
-Aerobic
-Aqua Aerobic
-Volei pe plaja
-Jacuzzi (in piscina)
-Sala fitness
-Discoteca (bauturi, contra cost)
-Programe de divertisment


Contra cost:
-Sauna
-Masaj
-Baie cu aburi
-Baie turceasca
-Biliard
-Tenis de masa
-Windsurfing
-Centru diving
-Plimbari cu camila


Facilitati hotel: Hotelul este compus dintr-un complex de cladiri a cate 3 nivele cu un total de 300 de camere: 276 standard room. Hotelul dispune de:
-3 restaurante (unul, a la carte)
-3 baruri
- Piscina exterioara (fara incalzire, cu jacuzzi)
- Spalatorie
- CuratatoriE
- Medic (la cerere)
- Coafor
-Magazine
-Schimb valutar
-Internet-cafe (contra cost)


Facilitati camere: Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV prin satelit si minibar; seif si tava de cafea. Baile sunt dotate cu articole de toaleta si uscator de par. Unele camere au vedere la mare si la piscina, iar altele au vedere la gradina sau la oras






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.