Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ClubHotel Riu Gran Canaria


Descriere

Situat in Maspalomas, la 700 de metri de plaja Meloneras, Hotelul Riu Gran Canaria - All Inclusive oferă cazare cu parcare privată gratuită, restaurant, centru de fitness și piscină in aer liber. Oferind WiFi gratuit, acest hotel de 4 stele are un bar și o grădină. Oaspeții au la dispoziție o recepție deschisă non-stop, un club al copiilor și un serviciu de schimb valutar.

Unitățile de cazare au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, fierbător, dulap, duș și uscător de păr. Toate camerele hotelului au baie privată.

Oaspeții cazați la Hotelul Riu Gran Canaria pot savura un bufet de mic dejun.

Această pensiune oferă cazare de 4 stele, cu loc de joacă pentru copii și cadă cu hidromasaj. Zona este apreciată de amatorii de ciclism, iar Hotelul Riu Gran Canaria - All Inclusive oferă un serviciu de inchiriere de autoturisme.

Aqualand Maspalomas se află la 4,1 km de hotel, iar Farul din Maspalomas este la mai puțin de 1 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul din Gran Canaria, situat la 30 km de Hotelul Riu Gran Canaria.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie