Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
777  678 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 04.06.2024 - 11.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Oradea
Verifica disponibilitate

Descriere

Elpis Studio Apartments se află la 100 de metri de plaja din Bali, pe insula Creta, si are o piscină cu snack bar, care servește micul dejun și mese ușoare. Hotelul oferă apartamente cu balcon si vedere la Marea Cretei sau la munti si la grădină.

Apartamentele de la Elpis au chicinetă cu frigider si zonă de luat masa. Toate au aer conditionat, TV si baie privată cu dus si articole de toaletă.

Oaspetii se pot relaxa pe terasa de langă piscină, cu vedere la peisajul rural. Este disponibilă o bibliotecă mică, cu cărti si reviste, iar accesul la WiFi este gratuit in zonele publice. La cerere, personalul poate inchiria masini pentru a asigura transferul la Aeroportul Heraklion.

Centrul satului, cu taverne si restaurante traditionale, este la 250 de metri. Orasul pitoresc Rethymnon este la 25 km, iar orasul Heraklion se află la 45 km. Personalul de la biroul de turism poate facilita inchirierea de masini, iar parcarea privată este gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie