Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amalia Apartments and Studios

de la
836  678 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.06.2024 - 17.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Amalia Apartments este o proprietate de familie situată pe un deal cu vedere panoramică la mare și la sat. Oferă unități de cazare in sistem self-catering și 2 piscine. Plaja Bali se află la numai 50 m.

Studiourile și apartamentele sunt spațioase și luminoase si combină elementele moderne cu cele tradiționale. Toate unitătile de cazare oferă WiFi gratuit, precum și patio sau balcon. Includ, de asemenea, chicinetă, zonă de relaxare și zonă de luat masa.

La piscină, oaspeții se pot relaxa la soare, admirand vederea la mare. Snack barul de la piscină servește o varietate de băuturi și mancăruri ușoare. De asemenea, pune la dispoziție jocuri de societate, precum și un TV cu ecran lat.

Tavernele și barurile de pe malul mării oferă mancare și băuturi. Pe plaja Bali, amenajată cu șezlonguri și umbrele, puteți face diferite sporturi nautice.

Satul Bali este situat la 25 km est de orașul Rethymnon și la 50 km vest de Heraklion. Portul pitoresc este punctul ideal de plecare in excursii și croaziere către plajele din apropiere. Proprietatea oferă parcare gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie