Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nuriasol Apartamentos


Descriere

LOCALIZARE: La 350 de metri de plaja cu nisip, orasul Malaga este la 25 km, Marbella la 20 km. Zona de baruri si restaurante se afla la numai 200 metri de locatie.


FACILITATI HOTEL: Cladirea de 8 etaje are o capacitate de 200 camere si pune la dispozitia turistilor sai urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore ( check in de la ora 17:00, check out pana la ora 12:00 ), 15 lifturi, aer conditionat, seif (contra cost), parcare (contra cost), restaurant, snack bar, conexiune internet wireless, 2 piscina exterioare cu sectiune separata pentru copii, terasa, sezlonguri si umbrele, loc de joaca pentru copii, magazin.


FACILITATI CAMERE: Camerele sunt spatioase si moderne, cu vedere spectaculoasa, toate apartamentele cu 1 dormitor au 48 mp dispun de terasa, apartamentele cu 2 dormitoare au 2 bai ( unele au terasa, altele nu ), toate apartamentele au bucatarie utilata (masina de spalat, masina de spalat vase) , aer conditionat, TV prin satelit, telefon, conexiune internet wireless, seif. Studiou-urile au 25 mp, dormitor si zona de bucatarie utilata complet.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.