Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat intr-o zonă colinară la doar 6 km de coasta Amalfi, Hotelul Scapolatiello este o proprietate liniștită și relaxantă, cu vedere frumoasă și facilități de wellness excelente. Acest hotel se află la 3 km de satul Cava de' Tirreni.

Amplasat pe un deal intr-un sătuc medieval și inconjurat de păduri si văi, Hotelul Scapolatiello este locul ideal pentru a vă bucura de răcoare in verile italiene călduroase. Aveti la dispozitie aici o piscină in aer liber cu vedere panoramică și un centru de wellness cu saună și băi turcești.

Salerno si Vietri sul Mare se află la mai putin de 20 de minute cu masina de hotel, iar autobuzele care opresc in apropiere circulă spre gară și alte zone. La cerere, hotelul poate organiza un serviciu de transfer și excursii in zona rurală.

Restaurantul de la Scapolatiello are terase minunate cu vedere la vale si serveste grătare si bufete in aer liber. Mancărurile rafinate sunt preparate cu ingrediente provenite de pe domeniul hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie