Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Oaspeții Hotelului Floridiana beneficiază de un bun raport calitate/preț. Acest hotel primitor și curat este situat in centrul orașului Amalfi și pune la dispoziție 13 camere și servicii bune.

Hotelul Floridiana se află intr-o clădire din secolul al XII-lea renovată și are un cadru de epocă. Holul mare este decorat cu mobilier de epocă și fresce istorice.

Această proprietate deosebită se află la doar 50 de metri de Catedrala din Amalfi și la 100 de metri de plajele frumoase. Oaspeții beneficiază de parcare in garaj gratuită.

Proprietate de familie, Hotelul Floridiana oferă micul dejun tip bufet continental gratuit. Proprietarii pot să ajute oaspeții cu trasee noi și să propună tururi, excursii de o zi și excursii la punctele de atracție turistice din apropiere.

Hotelul pune la dispoziție camere și suite confortabile, la prețuri rezonabile. Puteți opta pentru camere standard, moderne sau camere superioare, cu mobilier in stil clasic.

Suita Junior are zonă confortabilă la mansardă, cu cadă spa. Dotările standard din toate camerele și Suitele Junior includ TV prin satelit, aer condiționat, minibar, fereastră cu plasă de insecte și WiFi gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie