Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DREAM WORLD AQUA


Descriere

Hotelul reprezintă o armonie perfectă între lux și confort, creând astfel un cadru ideal pentru a satisface atât cerințele rafinate ale oaspeților, cât și nevoile familiilor cu copii. Inaugurat în anul 2015, acest complex se întinde pe o clădire cu 8 etaje, oferind un total de 397 de camere. Prin combinația sa de facilități moderne, atenție la detalii și atmosferă primitoare, hotelul promite o experiență deosebită pentru toți vizitatorii săi.

Descriere hotel

Hotelul reprezintă o armonie perfectă între lux și confort, creând astfel un cadru ideal pentru a satisface atât cerințele rafinate ale oaspeților, cât și nevoile familiilor cu copii. 
Inaugurat în anul 2015, acest complex se întinde pe o clădire cu 8 etaje, oferind un total de 397 de camere.
Prin combinația sa de facilități moderne, atenție la detalii și atmosferă primitoare, hotelul promite o experiență deosebită pentru toți vizitatorii săi.

Localizare

Dream World of Aqua se află la 700 m de plajă, la 6 km de Side și la 55 km de Aeroportul Antalya.
 

Facilități hotel

 Hotelul oferă o varietate de facilități, printre care se numără un restaurant principal, 3 restaurante a la carte (italian, chinezesc, pește; cu rezervare și o masă gratuită la fiecare restaurant pe ședere), 5 baruri, 3 piscine (inclusiv o piscină încălzită deschisă doar în sezonul de iarnă), piscină interioară, 10 tobogane, servicii medicale la cerere, Centru SPA, coafor, lanțuri de magazine, serviciu de spălătorie, sală de conferințe (capacitate de 600 de persoane), internet cafe-uri și WiFi gratuit în spațiul exterior.
Pentru cei mici, hotelul dispune de facilități precum bufet dedicat, piscină, tobogan cu apă, loc de joacă, mini club pentru copii (între 4 și 12 ani), și servicii de bonă disponibile contra cost.

Facilități camere

Fiecare cameră este prevăzută cu o baie dotată cu duș și uscător de păr, set de ceai și cafea, sistem de aer condiționat, televizor, telefon cu control centralizat, mini-bar cu aprovizionare zilnică gratuită de apă și apă minerală, seif (disponibil contra cost), pardoseală din gresie, balcon, serviciu de room service disponibil 24 de ore (contra cost) și conexiune Wi-Fi gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.