Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARES BLUE HOTEL

de la
412 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.05.2024 - 18.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Construit in anul 2003, cu o suprafata totala de 7 000 m2, ultima renovare a avut loc in anul 2005.

Descriere

Construit in anul 2003, cu o suprafata totala de 7 000 m2, ultima renovare a avut loc in anul 2005.

Localizare

Hotelul este situat la 62 km de aeroportul orasul Antalya,  la 7 km de orasul Kemer, in statiunea Kiris, la 150 m peste drum de plaja proprie.

Website

https://www.areshotels.com.tr/ares_blue/

Facilitati hotel

Hotelul dispune de restaurant  principal, bar, piscina  exterioara, tobogan, piscina pentru copii, loc de joaca, mini-club (3-12 ani), baie turceasca, sauna, aerobic, aqua aerobic, volei, baschet, mini-fotbal, teren de tenis cu suprafata din beton, inchirierea echipamentului de tenis, tenis de masa, darts, program de animatie, internet WiFi (in lobby) Servici contra cost: jacuzzi, masaj, sporturi nautice.  Plaja proprie cu pietris. Nu exista bar pe plaja. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja – garantie.

Facilitati camere

Dotari: dus, foehn, aer conditionat individual, televizor, telefon, mini-bar (gol), seif (la receptie, contra cost), pardoseala – gresie, balcon, curatenie in camera – zilnic, schimbarea lenjeriei – de 3 ori/saptamana.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.