Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARK HOTEL CONTINENTAL

de la
228  216 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 08.06.2024 - 11.06.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Park Hotel Continental este situat in partea de sud a statiunii, inconjurat de un parc si la 500 de metri de plaja, pana in centrul statiunii la aproximativ 800 de metri.
Facilitati
Receptie, inchiriere seif (contra cost), piscina exterioara, schimb valutar, restaurant principal cu o terasa deschisa cu vedere la piscina, lobby bar, bar la piscina, sala de conferinte (100 locuri), magazin, serviciu de spalatorie, Wi-Fi in hol zona (gratuit pentru oaspetii hotelului).
Cazare
Ora de check-in: 14:00 p.m.; Ora check out: 12:00 a.m.
Camere twin 2* - 17 mp, (max. 2) - doua paturi separate, pat suplimentar - fotoliu rabatabil (potrivit doar pentru un copil pana in 11,99). Baie cu dus si prosoape, fara A/C, fara telefon, fara TV, balcon mobilat.
Camere twin 3* - 22 mp, (max 2 + 1) - paturi separate, pat suplimentar - canapea plianta. TV satelit, A/C individual, telefon, baie cu dus si prosoape, balcon mobilat
Camere twin 3 *plus - 26 mp, (min 2 + 0, max 2 + 2) - paturi separate, pat suplimentar - canapea plianta. TV satelit, A/C central, telefon, seif, baie cu dus si prosoape, balcon cu masa si scaune. Toate camerele sunt mochetate.
Nu exista camere speciale pentru oaspetii cu dizabilitati.
Copii: Patuturi (gratuit), scaune inalte in restaurant (gratuit), sectiune pentru copii in piscina exterioara, loc de joaca pentru copii.
Sport si divertisment
Gratuit
: piscina in aer liber, sezlonguri si umbrele la piscina.
Cu plata: masaje, biliard, teren de tenis si lectii de tenis,
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare
- contra cost.

Tip masa:
Mic Dejun sau Demipeniune Plus: mic dejun si cina. La cina, vin bulgaresc, bere, bauturi racoritoare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.